Izvor: tanjug
13.01.2021 u 20:50
0

ROBOT BATLER I LETEĆI AUTOMOBILI! Nije naučna fantastika, već ovogodišna izložba elektronike!

 Međunarodna izložba elektronike za domaćinstva (CES) se ove godine odvija digitalno zbog pandemije korona virusa, ali bi u 2021. godini moglo da dođe do tehnološkog buma i puštanja u promet raznih inovacija, kao što su leteći automobili, roboti batleri…

NAJVAŽNIJE DANAS

Vakcinu protiv korona virusa sutra dobija prvih 1.000 ljudi koji su se dobrovoljno prijavili!

UHAPŠEN SA METKOM U CEVI: Policija u Zemunu privela muškarca

EVO KO IMA PRAVO NA NOVU NOVČANU POMOĆ? Ovo treba da znate o novoj finansijskoj injekciji

PORODICA ZABRINUTA: Na Staroj planini NESTAO MLADIĆ

Mnoge kompanije, uključujući Samsung, LG, Rejzer, i druge će predstaviti svoje proizvode za ovu godinu, pružajući potrošačima uvid u budućnost, ukoliko im se ukaže prilika da izađu iz laboratorija za testiranje, piše Independent.

SAZNAJTE I OVO

SAOBRAĆAJNA NESREĆA na auto-putu Novi Sad – Beograd: Dva muškarca prevezena u KC Vojvodine

Komšijsko tlo ne prestaje da podrhtava! (FOTO)

DRAMATIČNO U ČAČKU: Izbio POŽAR, vatrena stihija zahvatila krov zgrade

USKORO! „IZA BRAVE“ ŽARI I PRE PRVE EMISIJE! Usijale se društvene mreže, mnogobrojni komentari za ekskluzivni serijal Happy TV! (VIDEO)

Samsung je objavio da radi na robotu-batleru, koji može da skuplja veš, postavlja sto za obroke i sipa vino, a moći će i da prepoznaje objekte van kuće, koristeći veštačku inteligenciju.

LG će predstaviti smartfon, koji može da transformiše telefon u tablet, a kompanija Dženeral motors je saopštila da bi mogla da predstavi leteći automobil.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter