Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 19:54
0

TVITERU ODZVONILO? Ilon Mask donosi nove mere kako bi spasao mrežu

 Ilon Mask ponovo je u javnosti branio veliko smanjenje troškova na Tviteru kao neophodnu meru kako bi ta platforma društvenih medija opstala sledeće godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Smatra se da je delom razlog za to i otplata duga u vezi sa Maskovim preuzimanjem kompanije po ceni od 44 milijarde dolara, preneo je AP.

-Ova kompanija je kao da ste, recimo, u avionu koji se kreće ka zemlji velikom brzinom sa upaljenim motorima, dok kontrolne komande ne rade- napisao je kasno sinoć južnoafrički preduzetnik publici na Tvitteru.

Navodi se da se to dogodilo nakon što je Mask prethodno rekao da planira da ostane na mestu generalnog direktora Tvitera dok ne nađe nekoga ko je spreman da ga zameni na tom poslu.

Njegova najava usledila nakon što su milioni korisnika Tvitera zatražili da se phvatiti njen ishod.

Daću ostavku na mesto generalnog direktora kompanije čim pronađem nekog ko je dovoljno budala da preuzme posao, a ja bih posle toga vodio samo timove za softver i servere- kazao je Mask.

Agencija navodi da su, otkako je krajem oktobra milijarder preuzeo platformu društvenih medija u San Francisku, njegovu funkciju generalnog direktora obeležila na brzinu izdata pravila i poslovna politika, koji su često povlačeni ili menjani neposredno nakon objavljivanja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter