Izvor: Tanjug
28.01.2023 u 12:46
0

ŽALBE DO 1. FEBRUARA: Evo novih pravila Tvitera

Korisnici Tvitera moći će od 1. februara da se žale na suspendovanje naloga

Korisnici Tvitera moći će od 1. februara da se žale zbog suspendovanja naloga i biće uvedeni novi kriterijumi procene za ponovno uspostavljanje naloga na toj platformi.

Kompanija je saopštila u petak da će, prema novim kriterijumima, Tviter nalozi biti suspendovani samo zbog teških ili ponovljenih kršenja politike platforme.

VELIKI ASTEROID VEČERAS JURI KA ZEMLJI! Ima li razloga za brigu? Oglasila se NASA

Teška kršenja pravila podrazumevaju objavljivanje nezakonitog sadržaja ili aktivnosti, podsticanje ili pretnju nasiljem ili povredom, kao i namerno uznemiravanje drugih korisnika.

Tviter je naveo da će ubuduće ublažiti mere u vezi sa suspenzijom naloga, tako što će ukinuti ograničavanje obima tvitova koji krše pravila i tražiti od korisnika da uklone problematične tvitove pre nego što nastave da koriste nalog.

ILON MASK O KINESKIM RIVALIMA: „Rade naporno i pametno!“

Vlasnik Tvitera američki milijarder Ilon Mask našao se u decembru na udaru kritike zbog suspendovanja naloga nekoliko novinara jer su javno objavili podatke o njegovom avionu, a kasnije je Mask vratio naloge novinarima.

Mask je kupio Tviter u oktobru prošle godine za 44 milijarde dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter