Izvor: Happy BSC
23.04.2022 u 21:17
0

TIJANA ZA HAPPY BSC OTKRIVA KAKO JE BITI S DRUGE STRANE OBJEKTIVA! Druge devojke su maštale o GLAMURU, a ona da pravi umetnička dela (VIDEO)

Dok su druge devojčice maštale da postanu glumice, manekenke, fotomodeli i dive iz sveta glamura oko kojih sevaju blicevi, ona je želela da bude sa druge strane. Iza objektiva. Postala je fotografkinja.

 Kako kaže, nije bilo dileme oko izbora zanimanja te je diplomirala filmsku i tv kameru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KAO U KOŠNICI! CENKANJE, KUKANJE ZBOG VISOKIH CENA I GRABEŽ PRED VASKRS! Posetili smo ZEMUNSKU PIJACU, evo kako smo se proveli (VIDEO / FOTO)

 Kako je biti fotografkinja na Balkanu koji i dalje smatra da je to „muški posao“ rekla je za Happy BSC portal Tijana Janković Jevrić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter