Izvor: HappyBSC
14.07.2020 u 13:20
0

BUNKER ZA BOGATAŠE Milion dolara najjeftiniji stan-sklonište (GALERIJA, VIDEO)

Najjeftiniji stan u luksuznom podzemnom bunkeru koji garantuje pet godina preživljanja posle eventualne socijalno-ekonomske eksplozije u Sjedinjenim Američkim Državama košta milion dolara. Takođe, one udobnije varijante smeštaja prodaju se i tri puta skuplje. Ovi podzemni bunkeri građeni su za bogataše koji ne žale pare da se obezbede od svake neprijatnosti u postkorona periodu.

Cena održavanja stana u podzemnom bunkeru je 2.500 dolara godišnje i tu su uključeni internet, municiju, vodu i struju. Kompanija “Survival Condos” nudi stanove u napuštenim raketnim silosima “Atlas F” koje je polovinom prošlog veka gradio Inženjerski korpus Armije SAD i koji se nalaze u ruralnim krajevima Amerike. 

Podzemni raketni silosi idu 200 metara ispod zemlje i mogu da prime 75 stanovnika. Ispod kupole objekata nalazi se cilindrični silos sa 14 spratova. Na gornjim spratovima je bazen i prostorija za vodosnabdevanje. Sedam spratova je namenjeno za stanovanje, dok su na poslednja četiri sprata učionica, biblioteka, bioskop, bar i soba za vežbanje sa saunom. Stepenište i liftovi idu na svaki sprat.

Gornji deo silosa ima betonske zidove debljine više od 2,7 metara, dok konstrukcija kupole može da izdrži udare vetrova jače od 800 kilometara na sat. Objekat ima više od 54.000 kvadratnih metara zaštićenog prostora. Ukupna dizajnerska završna obrada skloništa je “ultramoderna”, i koristi vrhunske tehnologije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter