Izvor: GUFF FUCTS
06.01.2023 u 09:35
0

Dobio 6 miliona $ od države jer je nevin proveo 24 godina u zatvoru! BIVŠA GA ŽENA TUŽILA ZA NOVAC!

Velika nepravda je učinjena prema Stevenu Filipsu

Steven Filips je proveo 24 godine u zatvoru u Teksasu zbog niza seksualnih zlostavljanja koje se kasnije ispostavilo da nije počinio.

Zbog ove nepravde, država Teksas ga je kompezovala sa 6 miliona $ nakon što je pušten u avgustu 2009. Novac je utvrđen po novom zakonu u Teksasu koji tačno određuje kompenzaciju za pogrešno osuđene osobe.

Nakon toga su stigli na naplatu računi tužbe. Njegovi advokati su mu naplatili milion $ za lobiranje teksaških zakonodavaca kako bi povećali kompezaciju.

Nakon toga ga je i bivša žena, koja se razvela od njega tokom njegovog boravka u zatvoru, tužila kako bi dobila deo novca ali na kraju nije dobila ni cent.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter