Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 15:25
0

OBJAVLJEN DRESKOD ZA POLITIČARE! Ova BOJA nikako nije dobrodošla na samitu Evropske unije – Zelenski uopšte nije „IN“!

Posao političara često podrazumeva poziranje pred kamerama i slanje simboličnih poruka, barem onoliko koliko i bavljenje politikom - to je istina koju političari ne žele da priznaju - piše "Politiko", ukazujući na kodeks oblačenja zvaničnika EU za njihov današnji susret sa liderima Ukrajine u Kijevu.

Time bi se moglo objasniti zašto je čak i pre nego što je Evropska unija finalizirala svoj dnevni red i listu gostiju za dvodnevni samit u Ukrajini, na kojem će se naći mnoštvo najviših lidera EU koji razgovaraju sa ukrajinskim zvaničnicima, u Briselu distribuiran interni memorandum sa jasnom porukom – postoji kodeks oblačenja.

UKRAJINSKI OLIGARSI OSTALI BEZ IMOVINE! Krim nacionalizovao imovinu bogataša, zaplenjeno 500 objekata

„In“ je uobičajena poslovna odeća ili „dođite obučeni kao u Briselu“, dok su „aut“ – zelena, kaki ili suviše svetle boje što je manje uobičajeno u EU.

Razlog za uputstvo, poslato prošle nedelje, u koje je „Politiko“ imao uvid, bio je očigledan pokušaj da se vojni izgled rezerviše za domaćine i ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, koji je od vojne zelene majice napravio svoju „ratnu uniformu“.

Planeri u EU su verovatno veoma svesni da je to stil prikladan za one koji se bore protiv Rusije, ali nije za komesara EU.

Zvaničnici EU su, naravno, u prošlosti nalazili načine da pokažu solidarnost sa Ukrajinom.

Tokom svog godišnjeg govora o stanju u EU, predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nosila je jarko žutu i ​​plavu odeću, u bojama ukrajinske zastave.
Komesarke EU tada su se pridružile kodeksu oblačenja iz publike, dajući jedinstvenu modnu poruku, međutim, tokom samita EU-Ukrajina, koji se održava u Kijevu jednostavno nema ni vremena ni prostora za tako nešto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter