Izvor: HappyBSC
05.08.2020 u 16:51
0

VEČERAS UČINITE SAMO JEDAN POTEZ Ovo vas čeka ako pred spavanje učinite par koraka

Dok spavamo, naš mozak podsvesno upija energiju mesta na kome se nalazimo, a feng šui kaže da zahvaljujući tome možemo da u život privučemo ono o čemu maštamo.

Kako kažu feng šui majstori, ispod kreveta treba da držimo predmet koji ne kvari protok energije. Radi se o takozvanoj kutiji sa blagom, čija je svrha da sakupi u sebe pozitivne namere, želje i ciljeve, a podsvest će nas naterati da ih i ostvarimo.

OVO MORATE ZNATI

Dr Predrag Kon: BOLESNO DETE NE SME DA SE POJAVI u ŠKOLI! (VIDEO)

Medicinska škola „Dva heroja“ PRESTAJE DA BUDE KOVID BOLNICA!

DEFINITIVNO, JEDNO IME JE POSEBNO IZNENADILO! U Skupštini Srbije formirano je sedam poslaničkih grupa!

IMAJU RAZLOG: Grci neće u Hrvatsku!

A kako kutija treba da izgleda? Može da bude i sa i bez poklopca. Ako želite varijantu sa poklopcem, obratite pažnju da on bude čvrst jer treba da simboliše stabilnu energiju. Ako biste radije kutiju bez poklopca, ni to nije loš izbor jer ona predstavlja otvorenu i slobodnu energiju.

Od kog materijala treba da bude? Možete da se odlučite za drvo, koje predstavlja prizemljenu energiju rasta i napretka. Kutija može da bude i staklena, od pruća ili keramike.

SAZNAJTE JOŠ

PRIPREMITE SE! Marić dočekuje prvog čoveka Amerike u Srbiji!

UHAPŠEN MANIJAK IZ NIŠA: Gurao telefon ženama ispod haljina pa slikao, one nisu znale!

TUČA NA ULICI: Pobegli iz kafića da ne bi platili račun, zaboravili telefon pa je NASTAO KARAMBOL!

NEKA MU JE VEČNA SLAVA: Pedeset godina je besplatno lečio siromašne, TUŽNO kakav je kraj DOČEKAO!!

MAJSTORI PROFITIRAJU: Cena rušenja zida u stanu 1.000 evra!

A najvažnije od svega je ono što u nju stavite. Ako tražite ljubav, stavite nešto crvene boje. Ako vam je želja novac, ispunite kutiju novcem, ali ne kovanicama već zlatom, dragim ili poludragim kamenjem.

Kada pozicionirate kutiju ispod kreveta, gledajte da ona bude tačno ispod vašeg pupka jer je on centar ljudskog tela za primanje energije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter