14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Index.hr

STIŽE PRVI RETROGRADNI MERKUR: Ove horoskopske znakove čekuju senzacionalne promene

Svi koji veruju u horoskop naježe se kada čuju da stiže retrogradni Merkur. Ove godine on se prvo kreće retrogradno u sanjivim, duhovnim i emotivnim Ribama od 16. februara do 9. marta. Pre nego što zaključite da će vam ovo razdoblje biti teško, trebate proveriti pripadate li nekom od sledeća tri znaka koja će osetiti dobrobiti zbog ovog astrološkog događaja, piše Elite Daily.

Rak

Jeste li trošili vreme na stvari koje nisu važne? Je li vaš loš stav bio prepreka na putu prema sreći? Igrate li na sigurno i ne preduzimate nikakav rizik? Vreme je da se rešite svih stvari koje vas sprečavaju da živite život punim plućima. Možda je vreme da počnete verovati kako vam život ima puno više ponuditi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo trebate zgrabiti. Ne trošite vreme i počnite živeti u punom smislu te reči.

Škorpija

Vreme je da vratite svoju kreativnu iskru. Ako ste se u poslednje vreme osećali neinspirativno radeći stvari, sada je pravi trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Šta vam ispunjava srce? Šta ste voleli raditi kao mali? Šta vas uvek uspe oduševiti? Setite se tih stvari i vratite im se i videćete kako će se u vama probuditi davno uspavana umetnička kreativnost.

Ribe

Budući da je retrogradni Merkur u vašem znaku u sledeće tri nedelje, to će biti jako važno razdoblje za vas. Merkur će vam pomoći da ponovno otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumete sebe. Ovo je pravo vreme da vratite svoje samopouzdanje, da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti