25°C

Beograd

Photo: zmajche.com

Izvor: Telegraf

PRONAĐITE IDEALNOG PARTNERA: Evo šta treba da znate

Da biste pronašli idealnog emotivnog partnera, astrologiju možete da upotrebite kao vodič, jer ona igra veliku ulogu u oblikovanju glavnih osobina svih horoskopkih znakova.

Zato, ove informacije možete da upotrebite kao osnovu da biste otkrili da li možete sa nekim da budete u vezi ili ne.

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA PROLEĆE IZ SNOVA: Emocije, poslovni obrti...

Prema vašem horoskopskom znaku, koju osobinu je apsolutno neophodno da ima vaš emotivni partner?

Ovan (21. mart - 19. april): Tragač za uzbuđenjem

Ne pokušavajte vezu sa Ovnom, osim ako niste spremni za romansu punu zabave i avanture. Ovan će vas voditi na muzičke festivale, u tematske parkove i na mnoge druge događaje. Sa Ovnom vam nikada neće biti dosadno. Zato proverite prvo sa sobom da li ste spremni na takvu vezu.

Bik (20. april - 20. maj): Samostalnost

Bik je veoma izbirljiv kada je reč o emotivnom partneru, te ako ste izabrali Bika, nemojte da ga shvatate olako. Oni su veoma selektivni jer im treba neko ko ima svoj život.

Bikovi vole svoju individualnost, način rada ili kako su radili nešto u prošlosti i ne vole da im se neko puno u to meša, navodi Your Tango.

HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR: Ovnovi se posvećuju svojim obavezama, Blizanci nemaju poverenja u partnere

Umesto toga, potrudite se da imate svoj život i svoj hobi. Bik neće biti vaša druga polovina, ali umesto toga će biti jedna celina koju će želeti da podeli sa vama.

Blizanci (21. maj - 20. jun): Jedinstvenost

Blizanci vole da flertuju i njih svi vole. Ako želite da ih privučete morate imati nešto sa čime se ističete.

STIŽE PRVI RETROGRADNI MERKUR: Ove horoskopske znakove čekuju senzacionalne promene

Blizanci se teško odlučuju za nekoga ko ima drugačija interesovanja i pasije od njih, pogotovo ako je nešto za šta imaju talenat. Blizanci žele da budu sa nekim koga vide kao nagradu, ali ne materijalnu. Žele dragulj koji mogu da hvale.

Rak (21. jun - 22. jul): Smisao za humor

Rak je veoma duhovit, ali će vam biti smešan samo ako razumete njegove šale.

ARAPSKI HOROSKOP JE NAJSTARIJI OD SVIH: Kžu da ne greši, proverite sami

Ponekad mogu da deluju nezrelo zbog pomalo detinjastog humora. Zato, ne pokušavajte da se viđate sa šaljivim Rakom, osim ako niste spremni da se smejete zajedno sa njim. Takođe, budite iskreni prema sebi i zapitajte se da li možete da prihvatite šalu na svoj račun.

Lav (23. jul - 22. avgust): Ambicija

Nikada nećete dostići ciljeve koje je Lav postavio, bez obzira koliko ste dobar partner. Zato je bolje da imate svoje sopstvene ciljeve. Ovo će ih privući ka vama kao magnet. Zajedno možete da zauzmete ceo svet i sve između toga. Samo pazite da imate ambicije koje se poklapaju sa njegovim ambicijama ili mogu da im pariraju.

Devica (23. avgust - 22. septembar): Intelektualni interesi

Najhladnija stvar kod Device je njihov intelekt, a to je deo njihove introvertnije strane.

HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Jarčevi, nema razloga da se ponašate impulsivno; Škorpije, napravili ste propuste sa voljenom osobom!

Device vole da razgovaraju, međutim ti razgovori obično postaju naporni za one koji nisu informisani o svetu i njegovim mnogobrojnim misterijama. Ako tražite duboke rasprave i duge razgovore koji su mnogo više od tračeva, spremni ste da budete partner Devici.

Vaga (23. septemba - 22. oktobar): Komunikativna finoća

Vage prirodno vole ravnotežu. Njima je potreban emotivni partner koji zna kada treba da im pokaže ljubav i da ih čvrsto zagrli.

ČETIRI HOROSKOPSKA NEUROTIKA: Pogledajte ko ludi za vreme punog Meseca

Međutim, Vage je nekada potrebno i staviti na svoje mesto. Potreban im je partner koji, ne samo da je spreman na to, već i koji ume da to uradi na nežan način, tako da mu Vaga kasnije ne zameri. Zauzvrat, Vaga će da pruži isti nivo komunikacija, kao i  sjajne savete.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Avanturistički duh

Škorpije žive život „punim plućima“. Vole ekstravagantne večere i izlaske u najlepše delove prirode. Nije nužno da imate leteći ćilim ali definitivno budite spremni na izlaske na večere, a pre nego što vam Škorpija pokaže da želi da bude sa vama.

Strelac (22. novembar - 21. decembar): Zajedničko tlo

Strelac ne traži da se sa njim slažete u svemu, ali svakako sa njim morate imati nešto zajedničko, o čemu je vredno da se razgovara. Morate da imate slična interesovanja, ali nemojte da im kažete sve što žele da čuju. Naprosto, nešto treba ostaviti  i za kasnije. Pripremite se za prijatne izazove kada je Strelac u pitanju.

Jarac (22. decembar - 19. januar): Intuicija

Jarčevi će se brinuti o svom partneru veoma iskreno, ali možda neće uvek naći načina da to izraze kako treba. Njihov partner mora da bude neko ko je intuitivan, da bi mogao da nasluti sve one stvari koje oni ipak ne izgovore.

TRI NAJINTELIGENTIJA ZNAKA Proverite da li ste među njima

Jarčevima trebaju osobe koje umeju da „čitaju“ druge ljude ili rizikuju da budu pogrešno shvaćeni.

Vodolija (20. januara - 18. februara): Nepokolebljivo samopouzdanje

Ko ne voli Vodolije? Oni su divni, samouvereni, pametni, pouzdani i sve što biste mogli da poželite od partnera.

NE MOGU DA IM ODOLE: OVA tri horoskopska znaka su pravi majstori flerta!

Vodolijama je potreban partner koji neće biti ljubomora svaki put kada neko pokaže divljenje prema njima. Vodolija dobro zna da je divan ali je vas odabrao za partnera. Potreban im je neko ko je jednako siguran u svoj izbor.

Ribe (19. februar - 20. mart): Tragači za novinama

Jedna od najboljih stvari, kada se družite sa Ribama, jeste njihova sposobnost da preokrenu stvari i da ih učine zanimljivim. Njima je zato potreban partner koji može da da se izbori sa tim , i koji čak ume i sam da predloži nešto novo i uzbudljivo.

Ribe jednostavno ne vole rutinu, a potreban im je partner koji može sa živi sa tim.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti