18°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf

ONI SU IDEALNI ZA VAS: 6 neraskidivih horoskopskih kombinacija

Većina osoba traži partnera koji će ponovo zapaliti tu iskru. Ako pripadate toj većini, onda konsultujte i horoskop.

VATROMET, NAVIJAČKA HIMNA I ZASTAVA SRBIJE: Veliki Novak se vratio kući! (VIDEO)

Evo koji horoskopski znaci čine najbolje ljubavne kombinacije:

Blizanac i Strelac

Pozitivni, željni svega i uvek spremni na novu avanturu, Blizanac i Strelac su najbolji par koji možete zamisliti. Oboje imaju tendenciju da ulaze u vezu otvorenog srca i sigurno će se tu prepoznati. Takođe, imaju tendenciju da žive u trenutku i ova kombinacija pokazaće se kao odnos bez stresa koja će oboma dati slobodu da istražuju bez očekivanja.

Bik i Rak

Više nego bilo koji drugi horoskopski znak, Bik i Rak žele da se osećaju prijatno i sigurno. Kada su ova dva znaka zajedno, oni su u stanju da zadovolje jedno drugome sve želje. Nekima možda izgledaju dosadno, ali oni su savršena kombinacija za nežnu i neverovatno strastvenu vezu.

VUČIĆ: Samo je rat alternativa, a Srbiji to nije potrebno!

Ovan i Lav

Kada se ove dve vatre zbliže, definitivno postoji varnica. Uprkos činjenici da su Ovan i Lav snažne ličnosti, mogu se uklopiti jer su im samopouzdanje i unutrašnja napetost ono što imaju zajedničko. Seksualno su krajnje kompatibilni, ali ta strast postoji i van spavanje sobe. Možda se čine kao par visokog intenziteta, ali na kraju dana oboje su jako posvećeni jedno drugom i jako su pozitivni.

Vodolija i Strelac

Kada saberete dve neustrašive radoznalosti, stvari se okreću. Niko ne voli da eksperimentiše više od jedne Vodolije i Strelca, tako da je nepotrebno govoriti koliko će u ovom slučaju seks biti savršen. Ali nije samo to ono što ih povezuje, već i činjenica da vole nezavisnost i slobodu, pa zbog toga poštuju privatnost. Upravo zbog toga njihova veza je stalno sveža.

STRAVIČNO: Policajka sa Kosova satima gledala u tela mrtve porodice, pa tek onda presudila i sebi (VIDEO)

Blizanac i Vaga

Ova dva vazdušna znaka su neočekivana kombinacija, ali Blizanac i Vaga prihvataju neočekivano i to je ono čime se vode. U pitanju su društveni znaci Zodijaka i harizmatične ličnosti, pa gde god da ih pozovete, uvek će biti oduševljeni. Traže druženje i ne postoji šansa da će im biti dosadno. Odnos Blizanca i Vage je sve samo ne dosadan.

TELEFON NE PRESTAJE DA ZVONI: Evo koji srpski napadač će vredeti 100 miliona evra!

Ribe i Škorpija

Vodeni znaci koji imaju reputaciju emotivnosti. Pomisao na vezu između ovo dvoje može dovesti u obzir nestabilan život, ali kada se ujedine stvaraju jaku vezu kakvu bi drugi znakovi Zodijaka teško imali. Oni su neraskidivo radoznali i uvek žele da nauče više jedni o drugima, a jedno je sigurno - njihov odnos će vremenom samo postajati jači i strastveniji.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti