30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

ONI NAS IZLUĐUJU: 4 horoskopska znaka koji "vade živce"

Njihova loša sposobnost komuniciranja, opsednutost samima sobom i tvrdoglavi stav ljude oko njih dovodi do ludila.

Ako ste se ikada zapitali imaju li zvezde "prste" u tom području, odgovor je potvrdan.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izluđuju ljude oko sebe.

Blizanci

Blizanci vole dosta da osuđuju druge ili ističu da je njihovo mišljenje važnije od tuđeg. Oni su poznati po činjenici da mrze dosta toga i to vole isticati. Neretko su vrlo bezobzirni, nagli i ne mare za tuđe osećaje.

Devica

Device su opsednute redom koji one postavljaju i koji vole nametati i drugima. Baš poput Blizanaca, Device su prve u redu kada nekoga treba osuđivati, ali i iskazati zašto one sve znaju da urade bolje. Vrlo su tvrdoglave i neće priznati vlastitu grešku čak ni kada je poprilično očita.

Škorpije

Škorpije će vas izludeti svojom željom za kontrolisanjem. Izuzetno su ljubomorni i nagli pa neprestano misle da im neko nešto kuje iza leđa. Ako sumnjaju da ih prijatelj ogovara ili da ih partner vara, Škorpije će mu postavljati zamke sve dok ne upadne u njih i ne shvati koliko su oni zaista opsednuti kontrolisanjem, piše Your Tango.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage nikada ne žele preuzeti odgovornost. Napakostiće vam, povrediti vas, poigrati se s vašim emocijama i samo hladno okrenuti leđa i otići. Iako se tako na prvu ne čini, Vage su sklone iskorišćavanju drugih, no to, naravno, nikada neće priznati.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti