Izvor: alo
29.12.2020 u 10:58
0

UPOZORENJE ZA VREME MESECA U RAKU: Nikako ne radite ovo 30. DECEMBRA

Predlažemo vam 3 stvari koje treba i 3 koje ne treba da uradite za vreme ovog perioda

Pun Mesec biće u znaku Raka ― emocije će biti intezivirane. Više ćete brinuti o sebi, povezaćete se sa bliskim ljudima i srce će početi da vapi za ljubavi.

Predlažemo vam 3 stvari koje treba i 3 koje ne treba da uradite za vreme punog Meseca:

1. DA ― Istražite svoju mističnu stranu

Pun mesec u intuitivnom Raku označava sjajno vreme da zaronite u svoju duhovnu praksu i potražite kosmički savet za novu godinu. Meditirajte, koristite energiju kristala i povežite se sa mističnom energijoim. Slušajte podsvesno šta vam šapuće u vama, razvijajte intuiciju i verujte u put napretka.

2. NE ― Odbacujte svoje emocije

Pun Mesec izaziva puno emocija, ali ne ignorišite ih, ne potiskujte i ne odbacujte,. Svaka od njih je govor vaše duše i prihvatite je, analizirajte šta želi da vam poruči. Teške emocije nam pomažu da rastemo i pronađemo bolje verzije sebe.

3. DA ― Uradite novogodišnji Mesečev ritua

Decembarski pun Mesec idealan je za kreiranje novih namera i želja. Meditirajte uz sveće i izgovorite svoje želje u formi afirmacije – verujte da će se mnoge od njih zaista ostvariti.

4. NE ― Bežite od kritika

Pun Mesec u Raku od 30. decembra čini da se osećate emotivno ranjivo, ali nemojte bežati oid kritika. Ukoliko dobijete od drugih neki savet ili kritiku, usvojite je i razmotrite. To ne znači da treba dozvoliti drugima da vas sputavaju, već da ste spremni da prihvatite i tuđe mišljenje.

5. DA ― Dom je tamo gde je srce

Rak vlada čestvrom kućom u astrologiji. To je kuća porodice i doma, pa ćete se tokom punog Meseca najviše i fokusirati na ova dva polja. Budite tamo gde se vaše srce najviše oseća voljeno i ispunjeno. 

6. NE ― Zatvarajte srce pred mogućnostima

I pun Mesec i Sunce uspostaviće čvrste veze sa Uranom – planetom velikih buenja. Ova lunarna energija moe doneti nepredvidive puteve koje treba da istražujete. Držite se svojih novih ideja, prepustite se talasu inspiracijei započnite nove životne avanture.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter