19°C

Beograd

KAKVA ŽENA NJEMU TREBA? Jarac želi pouzdanu a blizanac obrazovanu!

Šta to on traži u idealnoj devojci? Horoskop zna odgovor!

OVAN

Ovnu treba ratnica, žena željna dokazivanja koja ne samo da može da ga prati, već može i da mu postavi nove standarde. Njegova idealna partnerka ga neće ni sputavati, niti ga puštati da pobedi u njegovim izazovima - ona će mu biti ravnopravni protivnik! I Ovan će to umeti da ceni.

BIK

Muškarac u znaku Bika traži senzualnu ženu koja želi da udovolji svim njegovim čulima. Ne treba mu žena doterana do maksimuma koja će voditi računa o svakoj dlačici. On traži smirenu, uravnoteženu i ljubaznu ženu.

BLIZANCI

Najveće pričalice horoskopa traže ženu koja ne samo da može da ih sasluša, već će im dati i nove teme za razmišljanje. Blizanac traži obrazovanu, elokventnu i duhovitu ženu koja će da oduševljavati iz dana u dan, i tako celog života.

RAK

Rakovima treba saosećajna žena koja će ih saslušati i ponuditi im konstruktivan savet, a da pritom ne povredi njihova osećanja. Njima pre svega treba oslonac koji će uvek biti tu za njih.

LAV

Lav je uvek u centru pažnje i želi ženu sposobnu da deli svetlost reflektora sa njim. Idealna žena po Lavu je lepa, zgodna i inteligentna. Dakle, ceo paket. Treba mu neko ko će sa njim činiti idealan par na koji će se ugledati ceo grad.

DEVICA

Device su vrlo analitične i precizne, a kod žena traže upravo to. Paze na svaki detalj i žele da njihova dama uvek izgleda perfektno, da je nezavisna i vrlo mudra. Takva žena mora da bude i čvrstog ega jer muškarac Devica uvek ima nešto da zameri i doda.

VAGA

Vage su šarmantne i društvene, a nikako ne vole scene i napetost, pa im ne prijaju žene koje vole da dižu tenziju. Najbitnije im je da im je partnerka opuštena i uvek spremna za druženje.

ŠKORPIJA

Najstrastveniji znak horoskopa traži ženu koja će moći da izdrži pritisak koji on postavlja, a da se pritom ne slomi. Njegovva partnerka mora da bude strastvena, nezavisna i apsolutno zaljubljena u njega.

STRELAC

Strelčevi su uvek u pokretu i potrazi za novim ljudima i idejama, pa im nikako ne odgovara statična žena koja se najbolje oseća u kućnoj atmosferi.

JARAC

Jarčevi su tihi, konzervativni i često tmurnog raspoloženja, pa im treba partnerka koja ume da ih nasmeje i pokaže im smešnu stranu sveta. Ona mora da bude pouzdana, vredna i samostalna. Uz to, Jarcu je bitno da je okruženje poštuje.

VODOLIJA

Vodolije su često ekscentrične i traže podjednako jedinstvenu ženu. Poželjno je da se njeni stavovi razlikuju od njegovog kako stvari ne bi upale u kolotečinu. Bitno im je da svako svira svoju melodiju, ali da zajedno to zvuči kao predivna muzika.

RIBE

Ribe su kreativni sanjari i traže ženu koja je kreativna sanjalica, ali koja ima dozu racionalnosti koja će ih povremeno spustiti na zemlju. Ali to mora da uradi nežno jer Ribe ne trpe ni najsitnije grubosti.

Izvor: yourtango.com, zena.blic.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar