11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Telegraf

IDEALNI PAROVI! Zvezde kažu da se ovi znaci NAJBOLJE slažu!

Ovaj astrološki vodič otkriće koji partner i sa kakvim karakteristikama može da osvoji vaše srce na duge staze, ali i zbog čega se, uprkos poletnoj energiji, sa nekim znakovima Zodijaka manje  slažete.

Ovan

Ovaj vatreni znak je kompatibilan sa Vodolijom i Blizancima, dok jednaku privlačnost oseća prema Strelčevima i Lavovima, ali u ovom slučaju sukobljavaju se autoriteti i težnja za nezavisnošću.

SAZNAJTE I OVO

RUSIJA UZVRAĆA UDARAC: Kontramere Češkoj zbog proterivanja 18 diplomata

JEZIVO! Karatistkinja u napadu ljubomore umalo ODSEKLA DEČKU POLNI ORGAN!

"ONI SU OZBILJNA PRETNJA ZA REGION": Rusija ima rakete koje mogu da dobace do Nemačke

Ovan i Vodolija - idealan par

Ovaj par ne može bez trzavica, ali to je ono što je upravo i njihova pokretačka energija. Dok ne uspostave kompromise, veza će biti turbulentna. Ovan će uporno pokušavati da dominira i sprovodi autoritet, što je apsolutno neprihvatljivo za jednu nezavisnu Vodoliju. Ipak, oni se i pored svega savršeno dobro razumeju, a strasne prirode ih održavaju u njihovom odnosu.

Bik

Bik se slaže sa Ribama, sa Devicom je na istoj talasnoj dužini, Škorpija budi strast, ali sa Rakom je najkomaptibilniji.

Bik i Rak - savršena kombinacija

Senzibilitet je ono što održava ovaj par i idealna je kombinacija ako je Bik muškarac, a Rak žena. Bik voli da pruža pažnju, što je neophodno nežnoj i zahtevnoj prirodi Raka. Oboma su prioritet porodica i potomstvo, a uživaju u uskom krugu dobro biranih prijatelja. Kada govorimo o idiličnoj vezi, ovu ćemo uvek uzeti za primer.

Blizanci

Blizancima u ljubavi mogu parirati Vodolija i Vaga, dok sa Ovnom može imati strastvene trenutke, a idealan partner je Lav.

Blizanci i Lav - savršen par

Koliko god bila nemirna priroda Blizanaca, Lavovi su ti koji uspostavljau ravnotežu u njhovom životu. Spremni su da daju sve ono što je drugoj strani potrebno, pa i tu crtu nezavisnosti i slobode za kojom žude, jer Lav ne sumnja u sebe i ne dovodi u pitanje vernost partnera. Ta njegova opčinjenost samim sobom, za istraživački duh Blizanca prava je enigma.

Rak

Slaže se sa svim srodnim, vodenim znakovima, ali Devica mu pruža najveću sigurnost.

Rak i Devica - dobitna kombinacija

Premda je Rak zavisnik od emocija i nežnosti, što Devica nije u stanju svaki put da pruži, ona je ta koja će Raku pružiti utočište i mirnu luku. S druge strane, kao kompenzacija, Rak otapa ledenu santu njenog srca i pokazuje joj neotkrivene romantične vidike.

Lav

Lav i Ovan bi bili idealni partneri da ne postoji neiscrpna porba za tronom. Lava takođe privlači vatreni Strelac i ista energija, ali za životnog saputnika odabraće Vagu.

Lav i Vaga - doveka zajedno

Zbog čega bi ovaj par trebalo uvrstiti u idealne, pa i spektakularne? Njihova pojava ne može biti neprimećena. I jedan i drugi prilično polažu na svoj fizički izgled i ostavljaju snažan utisak na okruženje. Lavovi će biti večno zaljubljeni u svoje lepotice Vage koje, usput rečeno, najmanje što očekuju od partnera je da su obožavane. S druge strane, ova interakcija stvara čvrste temlje skoro zavisničkog odnosa.

Devica

Osobama rođenim u ovom zemljanom znaku odgovaraju Rakovi, sa Jarčevima će se najbolje razumeti, a sa Škorpijama najbolje zabaviti. Ipak, probirljive Device osvojiće Bik.

Devica i Bik - rođeni jedno za drugo

Maniri i bonton jednog Bika svakako će Devicu ostaviti bez teksta, ali nije to kraj ispita kada se gleda kroz Devicino prodrono oko. Praktičnost je takođe ono što je zajedničko ovom paru, ali Bikovo strpljenje sa zahtevnom i sitničavom Devicom ipak je presudno da ljubavni odnos opstane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar