27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti Magazin

Šta nam donosi Venera u Lavu? Posebno će uticati na ova TRI ZNAKA!

Venera u Lavu počinje 27. juna i trajaće sve do 21. jula 2021. godine,a tri znaka posebno treba da iskoriste ovaj aspekt, na najbolji i najpametniji način, jer će im se itekako isplatiti.

Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.

VAŽNO

PREDSEDNIK SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Građani će saznati sve detalje sastanka sa Kurtijem

ŠEŠELJ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Vučićeva snaga je sada odbrana Kosova i Republike Srpske

ZORAN DANAS PRED SUDOM! Nastavlja se postupak za ubistvo Jelene Marjanović

Kakva je Venera u Lavu?

Ona je kraljica lepote. Ona kaže gledajte svi u mene. I to kaže sa razlogom. Jer je Venera u Lavu jedna prelepa žena, koja je "skupa", perfektno obučena i koju morate da primetite!

Ona je jaka, kada voli voli Lavovski i daje 100% sebe. Sa njom je život pozornica, voli novac , voli luksuz ali isto tako ume sama da ga zaradi. Ona voli kada je svi obožavaju, kada joj se dive kada je maze.

Tok Venera tranzitira znakom Lava od 27.juna do 21.jula. Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život!

Ova tri znaka će imati najveći uticaj od Venere u Lavu.

PROČITAJTE JOŠ

MAGAZIN FORBS HVALI SRBIJU! Impresivan "digitalni napredak" za četiri godine (VIDEO)

ŽENEVA SPREMNA ZA ISTORIJSKI SASTANAK! Bajden stigao, čeka se Putin (FOTO VIDEO)

ZVANIČNO! Nikola Jokić NEĆE nastupati za reprezentaciju ovog leta

Ovan

Vi ćete ovu Veneru osetiti na Lavovski način. Želećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmerena na flert i zabavu. LJudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije

Lav

Sa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energiji savršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća a opet sexi. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!

Vi uživate. Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svetlu, obucite najlepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.

Strelac

Energija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama vamp ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.

Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vreme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj dzungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar