19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

KAKVE PROMENE DONOSI MARS U VAGI U PERIODU OD 15.SEPTEMBRA DO 10.OKTOBRA?

 Dok se Mars bude kretao znakom Vage imaćemo priliku da se bavimo međuljudskim odnosima. Koliko su nam važni odnosi sa porodicom,poslovnim partnerima,emotivnim partnerom,decom,prijateljima,neprijateljima,poznatim i nepoznatim ljudima pokazaće Mars u Vagi. Mars u Vagi probuđuje ambicije,zelje,pokazatelj je napora,truda,rada...Kada je Mars u Vagi, zapravo na suprotroj strani, kome ide sve to, ko se ostvaruje našim radom, trudom ? Mars u Vagi poseduje savršene organizatorske sposobnosti ali za drugog,ne za sebe. Ima sličnosti sa nekom vrstom konkurentne priče. Mars u Vagi pokazatelj je nemira i slabosti koju nosimo u sebi.Dok Mars bude u polju Vage imaćemo uvid u to šta nam unosi nemir i kakve slabosti nas poljuljavaju, ukazaće na neuravnotežena polja života i na situcije gde se povlačimo.

PROČITAJTE JOŠ: U EMISIJI "SAVETNIK" NA TV HAPPY: Gde je nestala potrošačka kultura? Kako rešiti "sukob" između kupca i trgovca? GOVORIO JE PETAR BOGOSAVLJEVIĆ!

Tražićemo isti odgovor za svoje postupke,ukoliko napravite potez i ostanete bez odgovora ne pokušavajte dalje jer ćete izazvati sukob,lako se može ulaziti u greške. Pozicija Marsa zapravo je ODLUKA, Mars u Vagi neodlučnost. Pitaćemo se da li je ispravna odluka? Da bi ste sigurno znali...Da li mislite da je ispravna? Naravno da mislite...jer da ne mislite ne bi doneli odluku...Donošenje odluke nije lagan proces, ali je potrebno biti odlučan... Nije lako na primer doneti odluku u poslu, ljubavi,... ponekad nije lako doneti odluku u svakodnevnici...da li ostati ili ustati iz kreveta i to je odluka...Da li biramo ispravno znaćemo ako krenemo... Ako nam se taj put u nekom trenutku ne svidi....pa promenićemo pravac...Najgore je stajati u mestu ili ići pogrešnim putem...Odlukom ne biramo samo put do ostvarenja, biramo i posledice...

PROČITAJTE JOŠ: Predivna grčka balada krije tajnu: OVA PESMA JE U VEZI SA "DANOM SRPSKOG JEDINSTVA"!

Odluka donošenja odluke, izbor je puta ostvarenja. Neko odluke donosi intuitivno, neko sluša srce, neko se (po)savetuje... Sve je bolje od nedonošenja odluke, mada i nedonošenje odluke je odluka... Sa Marsom u Vagi bićemo na nekoj svako svojoj raskrsnici...iza je prošlost, ispred budućnost..kuda krenuti...biće prisutne dileme..Ako ste se zaglavili u rutini eto prilike da donesete odluku, da nesto promenite. Promenite stvari u poslu ili sa posla, promenite kafić, market u koji idete u kupovinu...ko zna..možda vam ta promena, promeni život... Mars u Vagi najviše će uticati na vazdušne znakove na Vagu, Blizance i Vodolije takodje i na Device, Ribe i Ovnove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar