4°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Informer

PAŽNJA: SUTRA MOŽETE PRIVUĆI VELIKE PARE I LJUBAV!

Golden Rose ad

Aspekat Marsa i Saturna, kako tvrde astrolozi, donosi moćan period, snažne energije koju treba da iskoristite da završite sve ono što ste zapostavili. Takođe, ovo je važan period za ljubav i novac.

PROČITAJTE JOŠ: DVA PUTA GODIŠNJE IH OPERITE: Četiri trika pomoću kojih će tepisi mirisati na SVEŽINU i čistoću

Ovo je dobar tranzit da se posvetite nečemu strastveno, a baš to vam može doneti novac i poboljšanje finansija. To je nešto na čemu dugo radite, sanjate o tome i što ste odavno želeli. Ovo je period kada se ređaju uspesi i kada dolazi do praktičnih rezultata. Pravimo dobre postupke, tvaramo temelje za dobru budućnosti i stojimo stabilno na polju finansija.

Ali, danas je važno biti oprezan i pažljiv, jer prilike kakve se događaju možda se neće ponoviti. Uzmite ono što vam trigon ove dve moćna planete pruža i iskoristite ga da unapredite svoj život. Osim na polju finansija i posla, očekuje nas i magija ljubavi i pojačana stras.

Magija Mars-Saturn povezana je sa se*sualnom željom i snažnom privlačnosti. Ovo je dobar period da obnovite strasti ako ste dugo u vezi i podstaknete bliskost. Sa druge strane, oni koji su usamljeni izlaziće, zabavljaće se i pokušati da pronađu nekoga za sebe. Očekuje vas snažna privlačnost ili flert.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad