22°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

OVE ZNAKOVE NE MOŽETE NATERATI DA VOLE ZIMSKE ČAROLIJE - mrzovoljni su i bežite od njih u decembru!

Zima definitivno stiže munjevitom brzinom. Neki ljudi postaju potišteni i bezvoljni tijekom zime. Takvo raspoloženje ne čudi – nebo je tmurno, na sebi nosite hrpu odeće i često drhtite od hladnoće. No zima pogađa neke znakove više od drugih...

Rak

Životna energija mu je vrlo niska. Pri pogledu na gole grane i nisko sunce obuzima ga depresivno raspoloženje. Najviše mrzi što ne može da se obuče u kupaće gaće i skače u predivno more za šta je i stvoren. Toliko je bezvoljan da mu je teško da ustane iz kreveta i pokrene se dalje od kuhinje. Tek dolaskom proleća Rak živne i postaje osoba s kojom je druženje sjajno iskustvo.

Bik

Zima ga rastužuje. Žudi za proletnim zelenilom drveća i cvećem. Nastoji da što više bude u kući ili drugim zagrejanim prostorima. Vidite li nekoga da zimi uveče stoji napolju i uživa u toploj čokoladi ili jede kobasicu sa nekog štanda, to verovatno nije Bik (kobasica da, ali u zatvorenom).

Vaga

Slabije podnosi niske temperature nego vrućinu. Hladnoća i vetar joj smetaju jer joj remete frizuru i negovanu, a osetljivu kožu. Uz to, zima je sputava u odabiru seksi odeće. Najradije bi živela u podneblju u kojem je uvek između 20 i 25 stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar