27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti magazin

Koji horoskopski znakovi se oslanjaju na sopstvenu SNAGU i PAMET, a koji na SREĆU?

Ko voli da drži konce u svojim rukama, a ko će pratiti intuiciju?

Svako od nas ima neki osećaj koji ga vodi kroz život. Nekome je jak razum i ništa ne prepušta slučaju, a nekome je život igra na sreću gde uvek dobija!

Zato i kažemo da je život čaroban i pun iznenađenja.

Jarac, Bik i Ovan svoj život vode trudeći se da drže sve konce u rukama.

Ovan

Iako je Ovan jak i temperamenran znak, on je predvodnik koji se isključivo oslanja na sebe i svoju umnu i telesnu snagu. Ništa ne prepušta slučaju, gura i grabi život jako i oštro.

Tu je da prvi stane i da povuče. Siguran je u sebe, a jedino šta ga navodi da malo skrene sa svog životnog puta je njegov temperament. Jak je i eksplozivan, pa reaguje na prvu loptu.

Bik

Bik je jedan od znakova koji najmanje voli iznenđenja! On svoj život vodi utabanim stazama koje nasleđuje još od predaka. Voli materijalnu, ljubavnu i porodičnu sigurnost i sve što radi dobro razmisli.

U stanju je da razmišlja danima, mesecima pa i godinama - sto puta meri i tek onda preseče, kada je siguran da je faktor rizika sveo na minimum.

Jarac

Iznenađenje? Šta je to? On tu reč i neprepoznaje! Racionalan je, hladan i jak - kao stena sa ledenim vrhom. On je jasan, precizan, fokusiran. Sve predvidi, i uvek je 100 koraka ispred.

Svaku životnu situaciju analizira precizno, hladno i bez emocija. Kada čovek uključi emociju u racionalan život, tu je faktor greške ogroman i Jarac to zna. Zato ga smatraju hladnom osobom bez emocija. Međutim, emocije ima i te kako, ali jako dobro zna kada da ih uključi a kada da ih isključi.

Strelac , Ribe i Škorpija vode se srećom, dubinama, osećajima i intuicijom.

Ribe

Ribe sve prepušataju osećajima i mašti. One su kraljice dubina, empatije. Riba nikada svesno ne donosi odluke, pa makar one bile i od životne važnosti. Naučile su da se kroz život vode osećajima.

Jednostavno zažmure, osete situaciju i tako postupaju. Kada se u njima probudi okean emocija i osećaja, one tačno znaju šta da rade.

Škorpija

Ovaj znak je prvak univerzuma u intuiciji, koja je toliko jaka i razorna da im obuzme celo telo. Tačno u sekund znaju kako da postupe.

NJihovi osećaji su duboki i jaki. Kada Škorpija kaže da nešto ne može da učini ili da to nije ispravno, onda je zaista tako. To se ne dovodi u pitanje.

Strelac

Strelac je večiti optimista kome je život zaista igra na sreću. I u najtežim i najopsanimjim životnim situacijama, on prođe gotovo bez ogrebotine.

Da li je to zbog Jupitera, ili zbog njegove ponekad iritantne i neshvatljive optimistične snage, nije ni bitno. Bitno je da je Strelac uhvatio nit života i da je svestan da samo ako pleše sa svojim kartama kroz život, on dobija uvek i svuda!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar