Izvor: Happy BSC
13.01.2022 u 11:45
0

HOROSKOP ZA SVAKI DAN I BOLJE SUTRA!

OVAN POSAO: Očekujete pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje izenenadne situacije koje menjaju vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza i da se ne nemate angažujete na više strana istovremeno. LJUBAV: Prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije što vas dodatno zbunjuje. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

BIK POSAO: Poslovne situacije sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Odlučujte sami o svojim poslovnim interesima. LJUBAV: Bićete skloni čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više pažnje. ZDRAVLJE: Bićete skloni prehladam.

BLIZANACI POSAO Delujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom. Jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenjujte situacije koje zahtevaju neki vid poslovnih promena. LJUBAV: Neophodna vam je porodična podrška i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Parter će vas podsticati. ZDRAVLJE: Kontrolišite vid.

RAK POSAO: Korisne informacije u danima pred vamai vam pomažu da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da određeni dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ostvarenja. LJUBAV: Izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati. ZDRAVLJE: Sklonost ka upalnim procesima.

LAV POSAO: U danima pred vama delovaćete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. Imaćete mogućnosti da u najkraćem roku rešite neke velike probleme. LJUBAV: Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga za nesporazume i prigovore partneru zbog nekih vaših ličnih nezadovoljstva. ZDRAVLJE: Moguće povremene srčane smetnje

DEVICA POSAODelujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, suočićete sa sa nekim situacijama koje nisu po vašoj volji. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u po vašim predlozima. LJUBAV: Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne sigurnosti. ZDRAVLJE: Osetljivost na vremenske promene.

VAGA POSAO: U danima pred vama pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima.Tako ćete na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili saradničkom iskustvu. LJUBAV: Ljubav na vas deluje vrlo inspirativno i usmerava vas na slobodnije izražavanje. Na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja. ZDRAVLJE:Stabilna zdravstvena situacija.

ŠKORPIJA POSAO: Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni poslovnom planu. Nakon poslovnih razgovora situacija će se menjati u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. LJUBAV: Pratiće vas različite misli i emocije.Pažljivo birajte dobo vreme u kome možete da izrazite svoje ranovrsne želje. ZDRAVLJEPsihička opterećenost.

STRELAC POSAO: Aktivno učestvujete u različitim pregovorima.Pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha. Ne obazirete se na nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesovanjem. LJUBAV: U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke.Sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC POSAO: Ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo odgovorno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno sprovodite sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. LJUBAV: Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu. Nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat. ZDRAVLJE:Moguće alergije.

VODOLIJA POSAO:Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnosti.Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. LJUBAV: U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas udanjavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u grlu.

RIBE POSAO: Prolazite kroz različite promene stvaralačkog raspoloženja.Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao kritiku. LJUBAV: : Može se dogoditi da ste voljena osoba ali i da ste opterećeni nečim što se dogodilo u prošlosti a što niste u potpunosti razrešili. ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter