27°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Happy BSC

HOROSKOP ZA SVAKI DAN I BOLJE SUTRA

OVAN POSAO: Bićete veoma efikasni i spremni da radite, naročito ako radite u poslu u kome se zahteva perciznost. Možete biti i previše kritički nastrojeni. Čuvajte se da ne delujete iritantno jer ćete imati previše obaveza. LJUBAV: U danima pred vama možete biti u komunikaciji sa nekom veoma finom osobom koja je spremna da bude sa vama u dužoj vezi. ZDRAVLJE: Psihička opterećenost.

BIK POSAO: Dani pred vama čine vas spremnim da budete veoma kreativni.Dodatna delatnost može doneti neki nov izvor prihoda. Imate mogućnost da se iskažete na najbolji način bez nesigurnosti i sumnje u sebe. LJUBAV: Pojačana potreba za društvenim životom pratiče vas u danima tokom ove sedmice. Imaćete potrebu da se vidite i sa onima koje dugo niste imali prilike da sretnete. Ljubavni kontakt iz prošlosti je moguć. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima.Čuvajte se prehlada.

BLIZANCI POSAO: Možete biti skloni konfliktima jer ste previše direktni. Imaćete potrebu da neku situaciju rešite do kraja. Verovatno se radi o odnosu sa bliskim saradnicima. LJUBAV: Bilo bi poželjno da više vremena posvetite uređenju svog ljubavnog života. Imaćete uspeha u tome.Imate veliku podršku voljene osobe u vezi sa vašim planovima. ZDRAVLJE: Proverite vid.

RAK POSAO: Možete se naći u poslovima koji nisu toliko komplikovani koliko vam se čini. Takođe se možete naći u društvu onih koji imaju drugačije ideje i verovatno će vas zaintrigirati njihovo viđenje vašeg poslovanja. LJUBAV: Početak i kraj sedmice donose neke nove susrete i mogućnost zaljubljivanja u osobu koja je izuzetno šarmantna, odgovorna i koja vam može biti velika podrška. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV POSAO: Imaćete mogućnost dogovora oko veoma važnog pitanja koji se odnosi na vaše poslovne planove. Moguće da ćete biti u prilici da sklopite dogovor koji se odnosi na dugročnu saradnju. LJUBAV: Emotivni život bi mogao biti uspešan ako biste imali više strpljenja. Izbegavajte uticaj osoba iz vašeg bliskog okruženja. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa ušima. DEVICA POSAO: Nije poželjno da odustanete od nastavka saradnje sa dosadašnjim saradnicima.Možda ćete naći način da dođete do novog poslovanja koji bi mogao da vam donese nove kontakte i nova poznanstva. LJUBAV: Ljubavni život za vas je zadovoljavajuć. Partner je ambiciozan ali vas ne zapostavlja. ZDRAVLJE: Bolovi u ramenom pojasu.

DEVICA POSAO: Nije poželjno da odustanete od nastavka saradnje sa dosadašnjim saradnicima.Možda ćete naći način da dođete do novog poslovanja koji bi mogao da vam donese nove kontakte i nova poznanstva. LJUBAV: Ljubavni život za vas je zadovoljavajuć. Partner je ambiciozan ali vas ne zapostavlja. ZDRAVLJE: Bolovi u ramenom pojasu.

VAGA POSAO: Pozicija planeta u vašem znaku čini vas veoma popularnim.Spremni ste da se uključite u poslovne projekte koji bi mogli da vam donesu veliku popularnost i veliki uspeh. LJUBAV: Emotivni život vam je vrlo bitan,ali u danima pred vama nemate mnogo ni uticaja ni vremena za ljubav. Delujete kao magnet na suprotni pol što će početi da vam smeta. ZDRAVLJE: Pratiće vas dobro zdravlje,dobra energija i dobra kondicija

ŠKORPIJA POSAO: Pronaći ćete način kako da popravite jedan odnos koji je za vas izuzetno značajan. Mpguće je da se radi o saradniku ili članu porodice koji je sklon da nameće svoje mišljenje i od vas se očekuje da se uklapate u sve to. LJUBAV: Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se sa nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti. ZDRAVLJE: : Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC POSAO: Potrudite se da nađete način kako da organizujete sebi život tako da vam ostane više vremena za odmor. Mogući su neki manji strahovi da bi nešto nepredviđeno moglo da iskrsne što vi vas sprečilo da realizujete svoje planove na način kako ste to želeli. LJUBAV: Slobodni horoskopski Strelčevi imaćete priliku da upoznate osobu koja se bavi umetnošću ili poslovaanjem koje će vas zaintrigirati. ZDRAVLJE:Čuvajte se upalnih procesa.

JARAC POSAO: Pokušavate da se priviknee na nove uslove rada. Moguća je informacija o novcu koji bi mogao da vam potpuno iznenada legne na račun. LJUBAV: Sumnjate da vas neko ne voli i da postoji neko ko se meša u vaš privatani život. Niste sigurni u osećanja. ZDRAVLJE: Nagomilano nezadovoljstvo može se odraziti na zdravlje.

VODOLIJA POSAO: Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji po poslovnom statusu manje vrede od vas.Možete očekivati više novca od posla koji vam je i u mislima i u planu. LJUBAV: Na emotivnom planu bi ste mogli da napravite pogrešne poteze i da na loš način shvatite namere voljene osobe. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

RIBE POSAO: Veliki broj ljudi tražiće od vas usluge koje nećete moći da odbijete i pored toga što niste spremni da se bavite tuđim problemima.Trebalo da rešite neke stvari iz prošlosti koje ste zapostavljali. LJUBAV: Osoba za koju ste zainteresovani stalno vam izmiče,odnosno ne možete da definišete status u kojem ste zbog pojedinih reakcija i poteza. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada i virusni

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar