Izvor: Happy BSC
13.09.2022 u 16:16
0

Septembar iz ugla ASTROLOGIJE: Ivanina analiza horoskopskih znakova u narednom periodu!

Septembar počinje sa Mesecom u Škorpijii sa Suncem u DeviciU septembar ulazimo sa pet retrogradnih planeta: Uran u BikuJupiter u OvnuNeptun u RibamaSaturn u VodolijiPluton u Jarcu. Mars ulazi u retrogradnu senku 04.septembra priprema se za retrogradnost Septembar je mesec gde je retrogradnost u prvom planu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Septembar mesec u kome se pozdravljamo sa letom, dolazi promena godišnjeg doba, ulaskom Sunca u Vagu 23.septembra. Od 05.septembara Venera ulazi u Devicu. Sa Venerom u Devici kreće i analiza. Analiziraćemo šta imamo, a sta nemamo, šta želimo, analiziraćemo sve u vezi emotivne i materijalne sigurnosti. Venera je i Ljubav. 23.septembar 03:04 Sunce ulazi u Vagu. 23.septembar 14:05 Merkur (ponovo) ulazi u Devicu 29.septembar 09:49 Venera ulazi u Vagu. Od 10.septembara 05:38 Merkur kreće u Retrogradni hod Merkur će sada biti retrogradan u Vagi ali i u Devici. Od 10.septembra do 23.septembra biće retrogradan u Vagi. Svi naši odnosi sa ljudima biće na analizi i preispitivanju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.SEPTEMBAR: Bikovi, podstičite vedar duh! Vage, obratite pažnju na snove!

Partnerski odnosi, emotivni i svaki drugi. Odnosi sa javnošću. Ljubavni i bračni. Poslovni i saradnički. Od 23.septembra do 02.oktobra Merkur biće retrogradan u Devici. Uopšteno rečeno RMerkur u Devici će uticati na Device (konjukcija), mogao bi da iskomplikuje život Ribama (opozicija), Blizancima i Strečevima (kvadrat). Biće otežan period Ovnovima i Vodolijama. Lakši uticaj mogu očekivati Rakovi i Škorpije ali i Bikovi i Jarčevi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter