16°C

Beograd

ASTRO OTKRIVA: Koji znak vam je najbolji partner, a koji najbolji drug?

Sa nekim horoskopskim znacima se dobro slažete, sa nekim ne. Isto tako, sa određenim znacima se fantastično slažete, ali samo kao prijatelji. Međutim, postoje i horoskopski znaci sa kojima možete biti samo partneri, a ne i prijatelji.

Ništa vam nije jasno?

Pročitajte sledeći tekst.

OVAN

LJUBAV: Najveći izazov naći ćete u Strelcu jer će vas oduševljavati njegov širok pogled na svet. Svideće vam se njegov pogled u budućnost bez osvrtanja na prošlost.

PRIJATELJSTVO: Najuspešnija druženja vas očekuju sa Ribom. Ribe su osećajne i umeće da razumeju i vaše najdublje intimne dileme

POSAO: Najuspešnija druženja vas očekuju sa Jarcem. Vi ste odlični u smišljajnu novih ideja, a treba vam neko ko će upornim radom sve dovesti do uspešnog kraja a to je Jarac.

BIK

LJUBAV: Devica je za vas definitivno najbolji partner. Njena sklonost ka perfekciji i zreli pristup životu delovaće na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti i naći mir.

PRIJATELJSTVO: Sa Lavom je savršeno kada želite da se dobro provedete uz kvalitetnu muziku. Pored njega možete da upoznate i nove poslovne partnere.

POSAO: Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš najdraži partner je svakako Vaga. Ona će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih pretvori u lako donete odluke.

PRIJATELJSTVO: Najuzbudljivije žurke posetićete sa Škorpijama. Kada vam dosade ljubavni problem i prenatrpani poslovni raspored, Škorpije su najbolje društvo za noćna lutanja.

POSAO: Najbolji poslovni saradnik vam je Strelac

RAK

LJUBAV: Vaš najbolji partner je Jarac. Cenićete njegovu upornost da pridobije vaše poverenje, zatim njegove emotivne i porodične vrednosti. Sa druge strane on je takođe dovoljno stabilan,što vama i te kako odgovara.

PRIJATELJSTVO: Najopušteniji ste u društvu Bika.

POSAO: Najbolji saradnik za vas je Škorpija.

LAV

LJUBAV: Najbolji partner za vas je Vodolija. Ona će imati najviše strpljenja da sasluša vaše intelektualne i duhovne nedoumice.

PRIJATELJSTVO: Najbolji šoping, kafu i podršku prijatelja imaćete u Ovnu. Njemu ne morate posebno da objašnjavate kako se osećate.

POSAO: Vaš najbolji poslovni saradnik je Vaga.

DEVICA

LJUBAV: Bik će biti vaš najbolji partner, a njemu će prijati vaša energija realnog optimiste. Najzanimljivije stvari između vas će se desiti daleko od radoznalih pogleda, uprkos brojnim izlascima.

PRIJATELJSTVO: Najbolje društvo na proslavi i u izlasku za vas će biti Rak.

POSAO: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba.

VAGA

LJUBAV: Najbolji partner za vas je Ovan koji će biti spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažtit njegovu strogoću, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

PRIJATELJSTVO: Najbolje trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora, najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima.

POSAO: Vodolija će vam biti najbolji poslovni partner. Ona će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno sa vama razvijati nove i revolucionarne ideje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba. One osećaju vaše raspoloženje i želje pre nego što ih izgovorite.

PRIJATELJSTVO: Najbolji prijatelj će vam biti Škorpija jer će ona razumeti u potpunosti sve vaše probleme.

POSAO: Najbolji poslovni partner vam je Bik.

STRELAC

LJUBAV: Najbolji partner biće vam Lav, koji će ceniti vašu hrabrost i pažnju.

PRIJATELJSTVO: Najboljeg druga za hedonističke avanture naći ćete kod Riba. Zajedno ćete uživati u kulinarskim izletima i finom vinu.

POSAO: Vaš najbolji poslovni saradnik je Blizanac.

JARAC

LJUBAV: Najboljeg partnera ćete naći kod Raka. On voli da pokazuje emocije kada ima publiku.

PRIJATELJSTVO: Devica deli zajedničke interese sa vama. Na istom načinu takođe, uživa u svom hobiju.

POSAO: Najbolji poslovni saradnik za vas je Škorpija.

VODOLIJA

LJUBAV: Najbolje ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Nauči će vas važnosti poverenja i sa njima ćete poći na uzbudljivo emotivno putovanje.

PRIJATELJSTVO: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotvo onog koji ne spava.

POSAO: Najbolji poslovni saradnik za vas je Ovan, samo ako ste spremni da pratite njegov ritam.

RIBE

LJUBAV: Uzbudljivi dani i noći vas čekaju sa Rakom. On neće prestati da gleda u vas, a posebno će mu prijati bliskost koju ostvarite.

PRIJATELJSTVO: Najluđe žurke i izlasci su u društvu Strelca. Provod sa njim je zagarantovan, a vi ste našli sebi ravnog za te prilike.

POSAO: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar