4°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

URNA POLOŽENA U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Muk na kremaciji Nede Arnerić

Diva jugoslovenske kinematografije, Neda Arnerić, preminula je 10. januara u beogradu. Nju je pronašao njen brat Predrag za trpezarijskim stolom u stanu na Vračaru.

Pokojna Neda je odigrala preko 100 uloga, bila je na brojnim naslovnim stranama, a njen život su, pored brojnih filmova, serija i predstava, obeležile i velike ljubavi.

KAMERE SNIMILE UBICU? Bežanijska kosa pod opsadom!

Glumica je već dva puta pokušala da izvrši samoubistvo, te je zbog toga hospitalizovana na Vojnomedicinskoj akademiji. Policija tvrdi da ovog puta nije bilo tragova pokušaja samoubistva.Komemorativni skup u čast pokojne Nede je održan u četvrtak u Jugoslovenskoj kinoteci, a kremacija se održava danas na Novom groblju.

OD SADA ĆEMO SAHRANJIVATI PO ŠVAJCARSKOM MODELU: EVO šta to znači!

Na sahranu su došle mnogobrojne kolege i prijatelji kako bi se oprostili od veličanstvene glumice - Anica Dobra, Miki Manojlović, Dubravko Jovanović, Bane Trifunovic, kao i bivši suprug pokojne glumice, Rade Marković. 

VEČERAS SE OTVARA NEBO: Devojke, zamislite želju i uradite OVO ako želite da vidite budućeg muža!

Podsetimo, Neda je preminula 10. januara, a u amanet je stavila da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti