-1°C

Beograd

Photo: pagesix.com/Printscreen

Izvor: B92

OVO MORAM DA DODAM NA TINDER:O njegovom govoru svi pričaju! (VIDEO)

Holivudski glumac Bred Pit osvojio je sinoć još jednu nagradu - SAG nagradu za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a osim o susretu sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, priča se i o njegovom govoru.

Nedavno je osvojio i Zlatni globus, a ono što je mnoge nasmejalo je to što je obraćajući se prisutnima rekao da mora da "osveži" profil na Tinderu i doda još jednu nagradu. Cela sala je prasnula u smeh, a na Internetu se deli video rekacije glumice Margot Robi i bivše supruge Dženifer Aniston.

- Ovo moram da dodam na svoj profil na Tinderu - rekao je Pit i u svom govoru nije izdržao, a da ne pomene svoju već sada bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Pit se u govoru zahvalio brojnim kolegama s kojima je glumio u filmu "Bilo jednom u Holivudu", posebno "Leu, Margot Robi, stopalu Margot Robi, stopalu Margaret Kvali, stopalu Dakote Fening".

- Hvala braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu... Da se razumemo uloga je bila teška - momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom...- rekao je Pit i opet zasmejao celu salu.

- Upoznao sam veliki broj neverovatnih ljudi. Svi u ovoj sobi poznaju osećanja poput bola i samoće to prenosimo na ekrane... - rekao je Pit te dodao da je na filmu već 30 godina i da ne zna zašto neki filmovi nekada budu priznati, a drugi ne.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar