13°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

KAKAV BLAM GLUMCA Istetovirao pogrešan datum rođenja sina

Najnovija objava glumca Orlanda Bluma na Instagramu privukla je veliku pažnju njegovih fanova. Na ruci je istetovirao podatke svog sina, ali je majstor za tetovaže napravio veliku grešku.

Na fotografiji koja ima više of 180 hiljada lajkova, glumac je pitao verne fanove da li mogu da pogode kome je posvećena tetovaža, a kada se jedan od pratilaca udubio primetio je veliku grešku.

Naime, Blum je želeo da istetovira ime svog sina ali na neobičan način, nije hteo da se koristi alfabetom već se opredelio za morzeovu azbuku.

"Ako je ovde trebalo da piše Flin, onda tetovaža ima grešku", napisao je njegov fan u komentaru ispod fotografije. Ispostavilo se da je glumac istetovirao “Frin” umesto “Flin”, jer jedna tačka fali, pa je zapravo stavljeno slovo R umesto L.

Selfi sa Orlandom Blumom objavio je i majstor koji je radio ovu tetovažu, a u objavi je objasnio da su svesni da nedostaje jedna tačka i da će ta greška biti ispravljena.

Blum je Flina dobio dok je bio u braku sa suprugom Mirandom Ker, a u tetovaži je istakao datum i vreme rođenja 6. januara 2011. u 9.03h.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar