28°C

Beograd

Photo: promo

Izvor: HappyBSC

NOVA POSLASTICA ZA GLEDAOCE HAPPY TV Kreće turska hit serija "Bodrumska priča"

Nova serija na Happy TV!

Od danas, pa svakoga dana u 18.05 sati, gledaoci naše televizije mogu da prate "Bodrumsku priču". Ova turska serija romantična drama o preokretu u životu jedne porodice. Priča prepuna intriga, ljubavi i životne borbe.


Glavni glumac naš znanac iz serije "Gulperi"

Jedan od glavnih glumaca u seriji je Timučin Esen koji je gledaocima Happy TV poznat i kao tumač jednog od glavnih likova u hit seriji "Gulperi", koja se takođe emitovala na našoj televiziji. Uz njega, u "Bodrumskoj priči" igraju i Ševal Sam i Murat Ajgen. Režiju serije potpisuje Mehmet Ada Oztekin, a scenario Bašar Bašaran i Emre Ozdurin.


Evren je vlasnik lanca luksuznih hotela. Sa suprugom Jildiz i dvoje dece, sinom Atešom i ćerkom Su, uživa u bogatstvu u Istanbulu. Međutim u Bodrumu u kome se nalazi i većina njegovih hotela, on živi paralelni tajni život sa svojom ljubavnicom. Zbog nekoliko nepromišljenih, pogrešnih  odluka, dovodi sebe do bankrota. Sve je izgubljeno osim skromne kuće i 50 odsto deonica jednog malog hotela u Bodrumu.

Porodica odlučuje da se preseli, počne život ispočetka i to baš u gradu u kom živi Evrenova ljubavnica. Međutim, naviknuti na lagodan život u izobilju sada se susreću sa potpuno novim poteškoćama. Surova realnost ih zatiče nespremne i sada moraju da žive kao sav običan svet.

Imati pa nemati, da li je to zaista najveća kazna u životu?  

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (2)

esmeralda

do sad nisam gledala turske serije pun pogodak vam je bila serija gulperi merijem i nadam se ovoj seriji da če biti velika gledanost,mala kritika u osvit zore mi nije baš nešto ali prolazi, samo promjenite satnicu prvo bodrumsku priču dajte a onda u osvit zore moj prijedlog

Boban

Bravo, svaka vam čast! Otkupite megapopularnu seriju "Crno bela ljubav" (Siyah beyaz ask) koja uskoro stiže u Bosnu i Makedoniju. Nećete se pokajati. Evo vam trejlera: https://www.youtube.com/watch?v=X-BofLPvBA8 Hvala vam što uzimate turske serije. Divni ste! Veliki pozdrav!


Ostavite komentar

Povezane vesti