21°C

Beograd

Photo: Instragam/printscreen

Izvor: Blic.rs

OVO JE SOFKA, GLAVNA GLUMICA "NEČISTE KRVI": Dolazi iz Češke, uči srpski i OČARAVA LEPOTOM (FOTO)

Za ulogu Sofke u seriji i filmu "Nečista krv", odabrana je mlada zvezda Sara Sandeva, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije.

OVO MORATE ZNATI

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

DOSIJE JAHORINA Ovo su pohapšeni "škaljarci" radili u šteku na olimpijskoj lepotici

Politika: Unesko se ogradio od Rakića

Sara je rođena u Skoplju pre 23 godine, ali se kao dete s porodicom preselila u Prag, gde i danas živi. Glumom se bavi od šeste godine, a već sa četrnaest počela je da dobija prve profesionalne uloge, najpre u serijama, a potom i na filmu i u pozorištu. Na praškom konzervatorijumu studira muziku i dramu.

Do sada iza sebe ima već dvadesetak uloga u Češkoj, a trenutno radi i na nekoliko internacionalnih projekata. Sofka je njena prva uloga na našim prostorima, a ovih dana intenzivno vežba - starovranjanski.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva) on

- Najveći izazov mi je jezik. Na tome radim najviše kako bih na setu mogla da se fokusiram samo na Sofku. A sa Sofkom živim sada svaki dan. Imam karijeru u Češkoj, imam tamo puno posla, ali rođena sam u Makedoniji a moja prabaka je potekla iz Srbije. Gajim veliko poštovanje i golemu odgovornost zbog toga što sam svesna šta znači uloga Sofke i šta znači roman 'Nečista krv'. Za mene se sada sklopilo sve - pravi projekat, pravi ljudi i pravo vreme. Neizmerno sam srećna što sam deo ovako velike priče - sa osmehom kaže Sara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti