Izvor: tanjug
02.09.2020 u 13:51
0

TRI HITA NA BIOSKOPSKOM PLATNU Deda Robert De Niro, francuska mama… (VIDEO)

Distributerska filmska kompanija “Taramount film” predstavlja tri nova naslova tokom septembra u bioskopima širom zemlje.

Prvi kreće sa prikazivanjem već sutra, francuska komedija “10 dana bez mame” Ludovika Bernarda, o junaku Antoanu kome supruga iznenada ostavlja na čuvanje njihovo četvoro dece, jer je ona rešila da ode na odmor. Iako je on šef službe za ljudske resurse, gde lako uspeva da komunicira i ima snažnu socijalnu inteligenciju, sada definitivno nije dobro procenio haos koji četvoro dece mogu da naprave.

Filmovi će se puštati u bioskope na sedam dana, te će tako 10. septembra krenuti “Kralj ostrva” u režiji Džuda Apatova (Judd Apatow), autora koji je pružio šansu na filmu mnogim komičarima – Stiv Karel, Set Rogen, Džona Hil. Komična drama, ili kako se naziva podžanr “dramedija”, ilustruje traume junaka Skota koji pati za poginulim ocem vatrogascem, još od svoje sedme godine, a u zrelom periodu suočava se sa situacijom da mu se majka počinje zabavljati sa tatinim kolegom. Majku koja radi u Hitnoj pomoći tumači “oskarovka” Marisa Tomei, koja je zlatnu statuetu osvojila za beskrajno simpatičnu rolu u filmu “Moj rođak Vini” (1991), dok sina igra nova nada komedije Pit Dejvidson (Pete Davidson), uz ostale aktere – Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow i Steve Buscemi.

Najnovija porodična komedija “Rat sa dekom” Tima Hila donosi jednog od najboljeg glumca svih vremena Roberta De Nira u naslovnoj roli. Piter i njegov deka Džek bili su veoma bliski, ali kada se deka useli kod njegove porodice, nastaje veliki haos oko borbe za spavaću sobu. Unuk će imati veoma kreativne smicalice, a ni deka mu neće ostati dužan, naprotiv.

Robert De Niro je imao ovako ležernije uloge u sličnim komedijama kao što je trilogija “Upoznaj Fokerove”, serijal “Mafijaš na terapiji”, “Dirty Grandpa”, a prošla godina mu je bila u znaku tročasovne krimi sage “Irac” (Irishman) Martina Skorsezea, gde je ponovo igrao sa Al Paćinom i Džo Pešijem, i važne uloge u filmu godine “Džoker”.

U “Ratu sa dekom” igraju još i Uma Turman, Kristofer Voken, Džejn Sejmur, Čič Marin i drugi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter