Izvor: Telegraf
12.07.2021 u 12:39
0

„CRNA UDOVICA“ RAZVALILA BLAGAJNE: 250 miliona dolara za tri dana

Marvelov film odlično je prošao na blagajnama širom planete. Dugo očekivani film „Crna udovica„, sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, napravio je pravi „bum“ otkada je ugledao svetlost dana. Marvelovo ostvarenje je krenulo da se emituje u bioskopima širom sveta prikazuje krajem prošle nedelje, a finansijski je odlično prošao.Kako piše Daily Mail, film je postavio novi rekord u eri pandemije korona virusa, pritom inkasiravši 215 miliona dolara. Najviše je zaradio po prikazivanju u bioskopima u Americi, čak 80 miliona dolara. Za sada, u bioskopima širom sveta nešto iznad 78 miliona, dok je zarada na striming platformi „Dizni plus“ isto odlično, čak 60 miliona dolara.

U FOKUSU:

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji!

DANAS JE PETROVDAN! Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu! Evo šta bi valjalo da uradite na današnji dan

VUČIĆ SA DONELIJEM: Predsednik Srbije sastaje se danas sa američkim državnim sekretarom

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Uskoro NARANDŽASTI meteoalarm!

Iz „Diznija“ kažu da je prikazivanje „Crne udovice“ na njihovoj platformi bio pun pogodak.

– Neverovatno je videti publiku koja uživa u „Crnoj udovici“ posle dve godine bez novog filma Marvel studija, a ovaj spektakularni vikend na otvaranju pokazuje koliko su obožavaoci bili nestrpljivi da vide ovog voljenog „Osvetnika“ u njenoj sopstvenoj priči – rekao je predsednik kompanije Disney Media and Entertainment Distribution Karim Danijel.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter