Izvor: Telegraf
16.07.2021 u 15:50
0

NAJAVLJENA NOVA SERIJA BUNAR!

Reditelj Predrag Gaga Antonijević  uskoro kreće sa snimanjem nove serije koja nosi naziv „Bunar“. On je naveo da navedeno ostvarenje zanimljivo i da mu se dopada scenario.

Glavni lik, lika profesora fakulteta igraće glumac Igor Đorđević.

VAŽNO:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE BELGIJI, HOLANDIJI I LUKSENBURGU ZBOG POSLEDICA PRIRODNE KATASTROFE

NOVI KORONA PRESEK: Ponovo raste broj novozaraženih!

EVAKUISAN RTS: Dobili dojavu o bombi, MUP pretražuje zgradu!

– On je profesor na fakultetu. On je imao vezu sa studetkinjom na fakultetu. Kao takav, posle tog greha i skandala, on se povlači na selo, svoje rodno mesto u Šumadiji gde pokušava da nađe neki mir, balans i smisao života… To je izuzetno zanimljiva serija, jako sam ponosan na to kako su scenario napravili Igor Đorđević i Nataša Drakulić… – rekao je reditelj.

PROČITAJTE JOŠ:

METEOROLOG NAJAVIO: Evo kada nas očekuje još padavina

SELAKOVIĆ PORUČIO IZ BEČA: Ne vidim bolji način od dijaloga

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena!

– Imamo nekoliko mogućnosti, još nismo finalizirali. Snimanje počinje 15. avgusta – rekao je reditelj.

Antonijević je naveo da će biti bioskopske projekcije filma „Dara iz Jasenovca“.

– Hoće, nadamo se na jesen. Predviđeno je, zato što imamo jedno iznenađenje za publiku. Gledaće možda jednu drugačiju verziju, a film će od jesen biti prikazivan za škole. Mi smo ga donirali u tu svrhu, kao producenti i to je isto bitno za edukaciju mladih ljudi – rekao je Gaga Antonijević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter