Izvor: Tanjug
20.07.2021 u 10:09
0

ALMODOVAROV FILM otvara Venecijanski filmski festival

Novi film španskog reditelja Pedra Almodovara „Parallel Mothers“ otvoriće ovogodišnji Venecijanski filmski festival, a glavnu ulogu u ostvarenju tumači Penelope Kruz, objavili su organizatori festivala.

VAŽNO

BRNABIĆ ZAVRŠAVA POSETU DANAS SAD-U!

VUČIĆ: Prijem u čast oproštajne posete ambasadora Katara

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

KURTI ŽELI PRIPAJANJE KOSOVA ALBANIJI? Drecin tvrdi da Kurti koči dijalog!


Ovaj film, koji je Almodovar snimio tokom pandemije, naći će se u okviru takmičarskog programa ove manifestacije, koja će trajati od 1. do 11. septembra.

Almodovarovo najnovije ostvarenje fokusira se na tri majke, usredsređuje se na one nesavršene, i proširuje svoje prethodne prikaze ženstvenosti, odstupajući od njegovih prethodnih filmova koji su istraživali majke i majčinstvo, među kojima su „Sve o mojoj majci“ i „Pain and Glory“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter