13°C

Beograd

Photo: printscreen Youtube / Art Vista

Izvor: Telegraf

PRED PREMIJERU FILMA TOMA, OBJAVLJENA PESMA "PONOĆ"

Golden Rose ad

Objavljena pesma "Ponoć"  iz filma Toma.

Negde na početku snimanja, Bjela mi je tražio da napišem pesmu, tj. duet Tome i Silvane koji nikad nisu snimili. Tražio je da zvuči onako ''staro'', a da bude novo i da naravno bude hit, ovim rečima kompozitor i producent filma "Toma"  objašnjava kako je nastala magična pesma "Ponoć", koja je simbolično objavljena sinoć tačno u ponoć na Youtube kanalu Minakord produkcije.

PROČITAJTE JOŠ: Zlatnog lava osvojio je film “L''Evenement”, a za najbolju glumicu na festivalu proglašena je Penelope Kruz!

Iako je publika mogla da čuje samo delove ove pesme tokom pretpremijernih prikazivanja filma "Toma" na festivalima u Sarajevu i Nišu, već nedeljama vlada veliko interesovanje za ovu numeru koja svima zvuči poznato, a ne mogu nigde da je pronađu.

Kada sam počeo da komponujem, u glavi sam imao refren, ali sam ipak dugo razmišljao ko bi mogao da napiše ostatak teksta. I na pamet mi je palo u tom trenutku samo Tozovac, imajući u vidu da je on i pisao za Silvanu. Zahvaljujuć i Mimi, Tozovčevoj supruzi za dva sata u sred korone, preko telefona smo zajednički završili ovu pesmu, baš onako kako verujem da bi je doneo i sam Toma. Žao mi je što Tozovac nije sad sa nama da čuje i uživa u ovoj pesmi i filmu. Ali želim da verujem da su i pesma i film naš poklon i naklon vrsnim umetnicima poput Tome i Tozovca koji su nas zadužili svojom umetnošću i inspirisali nas na ovakvu muziku, zaključio je.

PROČITAJTE JOŠ: POVREĐEN GLUMAC PETAR BOŽOVIĆ!

Premijera filma Toma očekuje nas u Beogradu 15. septembra, a već od sutradan kreće bioskopska distribucija širom zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad