21°C

Beograd

Photo: Instagram/pozoristeslavija

Izvor: ALO

Ovaj KOSTIM sahranili su sa Živićem jer je to odavno njegova želja

Glumac Marko Živić preminuo je u 50. godini života od koronavirusa, a sahranjen je 19. oktobra na Novom groblju u Beogradu.

Sahrani je prisustvovao veliki broj njegovih kolega, a na komememoraciji je govorio direktor Beogradskog dramskog pozorišta Jug Radivojević i tom prilikom je otkrio da će Živić biti sahranjen sa svojim omiljenim kostimom u kojem je čak 150 puta odigrao predstavu “Let iznad kukavičjeg gnezda”.

PROČITAJTE JOŠ: Na današnji dan preminio je Miodrag Petrović Čkalja, legenda domaćeg glumišta

 Mi smo Marku kostim iz predstave “Let iznad kukavičjeg gnezda” položili u njegov sanduk. 27. i 28. avgusta Marko je odigrao svoje poslednje dve predstave, naravno “Let iznad kukavičjeg gnezda” u velikom stilu pred hiljadu ljudi, ovacijama je pozdravljena predstava kao i on zbog te uloge koju je maestralno igrao – rekao je Radivojević.

PROČITAJTE JOŠ:Od sutra u bioskopima:Srpski horor film „Vampir"

Ovaj kostim sahranili su sa Živićem jer je to još odavno njegova želja.

– Preponosan sam na ovu ulogu, divna ekipa. Ovo je jedini kostim koji ću odneti kući. Izuzetno sam vezan za gospodina Martinija jer je to čovek oličenje većine ljudi koji danas žive svoje živote a život ide pored njih. On je jako tužan čovek suštinski. Zamolio sam upravu da kada se ta predstava skine sa repertoara da otkupim kostim i da ga imam uvek u mom ormaru kao podsećanje na jedan divan život koji sam živeo 150 predstava – rekao je Živić tada u emisiji .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar