26°C

Beograd

Photo: Instagram/paulina.manov

Izvor: ALO

ZBOG NJE PLAČE CELA SRBIJA: Pobegla je od kuće zbog ljubavi sa ovim SRPSKIM GLUMCEM!

Rasplakala je sve ulogom Ljiljane u filmu Toma, a niko nije znao da je započela zajednički život sa našim proslavljenim glumcem.

Paulina Manov, glumica koja je rasplakala Srbiju zbog uloge Ljiljane u filmu “Toma” otkrila je javnosti detalje iz privatnog života koje javnost nije znala. Ona je ispričala da je vrlo mlada otišla od kuće kako bi započela život sa jednim kolegom.

PROČITAJTE JOŠ:Glumica se zbog ljubavi odrekla svoje VERE! IMALA JE JAKO TRAGIČAN ŽIVOT!

Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada.

Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine”, prisetila se glumica, a onda je ispričala i kako je izgledao njihov zajednički život.

-Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.

Gostujući u emisiji Paulina je otkrila da je svojevremeno, još kao student druge godine Akademije, započela zajednički život sa kolegom Borisom Milivojevićem.

Glumica je dodala da je za te dve godine proživela život u malom, d devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina.

-To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi, zaključila je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar