Izvor: Happy BSC
17.11.2021 u 09:03
0

Pre 13 godina premijerno prikazan filmski hit „Twilight“

U Los Anđelesu je na današnji dan 2008. godine premijerno prikazana prva filmska adaptacija popularne „Sumrak sage“ (Twilight) Stefani Majer, serijala romana za tinejdžere sa temom vampira.

„Sumrak saga“ uključuje četiri filmska nastavka: „Sumrak“ (2008), „Mlad mesec“ (2009), „Pomračenje“ (2010) i „Praskozorje“ (prvi deo filma 2011, drugi deo 2012), a prati priču o tinejdžerki Beli Svon i njenom vampirskom dečku Edvardu Kalenu. 

PROČITAJTE JOŠ: HOLIVUDSKI GLUMAC POVREĐEN U BEOGRADU: Završio u Urgentnom sa nekoliko kopči

U prvom delu filma upoznajemo Belu koja se seli u državu Vašington i upoznaje Edvarda, koji se odmah zaljubljuje u nju iako je vampir. U drugom delu „Novi mesec“ Bela se sprijatelji sa mladim vukodlakom Džejkobom Blekom, a u trćem ona mora da bira između Edvarda i Džejkoba, nadajući se sve vreme da neće rasplamsati vekovni sukob između vampira i vukodlaka.

Godine 2007. knjige Stefani Majer po kojima su snimljeni filmovi skinule su knjigu J.K. Rouling „Hari Poter“ sa višegodišnjeg mesta na vrhu liste najprodavanijih serijala Njujork Tajmsa. „Praskozorje“,četvrti i poslednji roman u serijalu, objavljen je 2008. godine i prodat je u oko 1,3 miliona primeraka prvog dana. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter