2°C

Beograd

Photo: Instagram

Izvor: Happy BSC

ISPOVEST GLUMICE IZ FILMOVA ZA ODRASLE ŠOKIRA! Ne mogu da stojim na nogama posle snimanja, često sam sa glumcem koji NE ZNA te stvari

Glumice iz filmova za odrasle su odlučile da otkriju javnosti nepoznate strane svog posla, a njihova iskustva prikupio je Daily Star.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Se*s na snimanju je puno teži jer ci često ih moraš da radiš s kolegom koji i nije baš sjajan… Zato najviše volim da produciram sopstveni sadržaj – objasnila je 34-godišnja Britni, koja je veoma tražena u porno industriji.

21-godišnja Blejk Blosom na Redditu je otkrila kako zaista izgledaju njeni dani na setu.

EVO NAČINA! Kako da ovu pozu isprobate sa vašim partnerom

Nedavno sam bila van grada puna tri meseca zbog snimanja. Otprilike osam sati provedem snimajući na setu, a onda još dva do četiri sata dnevno snimajući za društvene mreže. Kad radimo komplikovanije scene, to zna sa potraje i od 14 do 18 sati. 10 sati nedeljno montiram sadržaj koji snimam za sebe – pojasnila je tad.

– Kad imam pretrpanu nedelju, uglavnom radim 12 sati dnevno, a osam sati dnevno kad je slabija nedelja – pojadala se.

Jedva stojim na nogama nakon radnog dana – rekla je glumica.

To je potvrdila i Deni Denijels, koja kaže da je posao toliko iscrpi da često ne stigne da se vidi, niti čuje s prijateljima.

– Stalno sam na telefonu, proveravam društvene mreže, OnlyFans… A onda se prebacujem na laptop i sređujem mejlove. Svaki dan sam po čitav dan na telefonu i laptopu. Kad napokon sve obaviš, samo želiš da obučeš pidžamu i gledaš TV – rekla je Deni.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar