1°C

Beograd

Photo: PIXABAY/ilustracija

Izvor: TANJUG

NETFLIX PONOVO UVODI NOVINU: Deljenje naloga sa drugim korisnicima više nije besplatno

Pretplatnička platforma Netfliks uvodi novu funkciju "dodaj dom" kojom će sprečiti besplatno deljenje naloga sa drugim korisnicima, pošto će se svako deljenje dodatno naplaćivati uz redovnu pretplatu, preneli su američki mediji.

Uvođenjem nove funkcije "dodaj dom" korisnicima će biti omogućeno deljenje sa drugim koriscnima, ali uz mesečnu naknadu za svakog novog korisnika pored redovne pretplate. Kupovina "novog doma" koštaće 2,99 dolara mesečno.

GLEDANJE FILMOVA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTO: Netflix uvodi jednu novinu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Netfliks navodi da se uvođenjem ove funkcije omogućava korišćenje njihove platforme po izrazito nižoj ceni nego što bi bila regularna mesečna pretplata za svakog korisnika.

Oni su najavili da će korisnicima od 22. avgusta biti omogućeno i praćenje lokacije na kojoj se korišti njihov nalog, te da će u svakom momentu moći da uklone nezeljene goste.

Na platformi kao promenu navode određena ograničenja u pogledu korišćenja nove funkcije. Jedan nalog će moći da doda samo određen broj dodatnih "domova" u zavisnosti od njegovog nivoa.

Dok će osnovni nivo moći da doda samo jedan dodatni, standardni će imati pravo na dva, a premijum nalozi tri dodatna korisnika.

Netfliks će kao način za praćenje korišćenja naloga koristiti IP adrese i aktivnosti naloga, čime će sprečavati sada raširenu praksu deljenja jednog naloga između više porodica.

Nova funkcija se bitno razlikuje od funkcije "dodaj dodatnog člana" koju je Netfliks pokrenuo u nekoliko zemalja u martu 2022. godine, a koja je korisnicima davala mogućnost deljenja sa najviše dve osobe sa kojima ne žive.

Kompanija je objavila nagli gubitak pretplatnika u aprilu ove godine, nakon čega je otpustila veliki broj zaposlenih.

 *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar