26°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: tanjug

Na Beogradskom sajmu će se od 17. do 26. decembra organizovati manifestacija "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu"

Na Beogradskom sajmu će se od 17. do 26. decembra u hali 2, pod sloganom "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu", održati sajam knjiga - prodajna manifestacija u čijem središtu se nalaze knjige i čitaoci, najavili su danas iz Beogradskog sajma.

Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, odlučili smo da sačuvamo tradiciju i čitaocima pružimo mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima.

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji, organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar