Izvor: tanjug
29.07.2021 u 08:20
0

Preminuo basista benda ZZ Top Dasti Hil

Čuveni basista američkog benda Z Z Top, Dasti Hil, preminuo je u snu u 72. godini.

VAŽNO:

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje – ZABRANJUJE SE I ISTINA!

OPLJAČKANA ZLATARA U PARIZU – ZLATO PRONAĐENO U AUTOBUSU ZA BEOGRAD! Filmska krađa nakita u vrednosti od 3 miliona evra!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JUL: Danas do 39 stepeni!

Bend je potvrdio vest da je rok legenda preminula u svom domu u Hjustonu u Teksasu u petak.

-Sa žaljenjem obaveštavamo da je naš kompadre Dasti Hil preminuo u snu u Hjustonu-napisali su članovi benda Bili Gibons i Frank Bird. 

Oni su dodali da će njima, kao i armiji fanova, nedostajati njegova smirenost, dobrota i posvećenost ZZ Topu.

-Uvek ćemo biti povezani, nedostajaćeš mnogo, amigo -poručili su. Hil je nedavno povredio kuk, zbog čega je izostao sa nekoliko događaja prethodnih nedelja, ali nejasno je da li povreda ima veze sa njegovom smrću.

PROČITAJTE JOŠ:

NOĆ ZA NAMA: Hitnoj pomoći se javljali hronični bolesnici

OTPAO TOČAK SA KAMIONA, PA POVREDIO ŽENU! Nesreća u centru Iriga

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.JUL: Vodolije, sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu!

Dok je bio povređen, bend je svojim fanovima saopštio da će doći do promene u sastavu, pa je Elvud Fransis, dugogodišnji gitariski tehničar, popunjavao Hilovo mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter