Izvor: Tanjug
25.11.2021 u 21:23
0

Brajan Adams otkrio da je pozitivan na korona virus

Muzičar Brajan Adams je danas po dolasku na milanski aerodrom Malpensa otkrio da je pozitivan na kovid-19.

On je doputovao u Milano da bi predstavio kalendar Pireli za 2022. koji je fotografisao, prenose strani mediji. 

Kanadski rok pevač je otkrio da je pozitivan na korona virus u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu fotografiju u sobi nakon što je testiran, a zatim kako sedi u kolima hitne pomoći, koja su ga odvezla na pouzdaniji PCR test.

On je sedeo normalno, sa hirurškom maskom na licu.

– Evo me, upravo sam stigao u Milano i pozitivan sam po drugi put u mesec dana na kovid – naveo je Adams u objavi i zahvalio je fanovima na podršci.

Adams, koji je takođe i fotograf, snimio je Pireli kalendar za 2022. godinu, nakon što je prvobitno bio angažovan na snimanju verzije za 2021. koja je otkazana zbog pandemije.

Očekivalo se da će se pojaviti na medijskim događajima koji promovišu kalendar u nedelju i ponedeljak, ali je to sada neizvesno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter