21°C

Beograd

Photo: HAPPY BSC

Izvor: Happy BSC

VIKEND REZERVISAN ZA ZABAVU! NE PROPUSTITE "PRELO U NAŠEM SOKAKU" (13.00 Happy TV)

I ovog vikenda budite uz omiljenu emisiju "Prelo u našem sokaku"

U subotu u 13.00 u vašoj omiljenoj emisiji, pored neodoljivog voditeljskog para, Irene Jovanović i Ere Ojdanića, dočekaće vas orkestar pod upravom Ivana Makevića.

Uživajte uz KUD Vojvoda Janko Katić iz Mladenovca, a Era će razgovarati sa Katarinom Nenadović o uspesima KUD-a. 

Irena će nas, zajedno sa gradskim urbanistom Markom Stojčićem, upoznati sa spomenicima na Kosmaju

Ne propustite da zapevate uz Branku Sovrlić, Jovanu Tipšin, Emiliju Đokić (u etno stilu) i Ranka Šemića,  a i da preko malih ekrana osetite čar srpskog kulinarstva uz kuvara Nemanju Stanojlovića.

Koliko znamo o obući? Šeširdžija Goran Milošević naučiće nas zanatom o kome malo šta znamo. 

EKSKLUZIVNO I ZA NAJMLAĐE: Boško Kozarski, učiteljica i troje dece u našem studiju praviće robota i time uveseliti i našu najmlađu publiku. Pored njih, imaćete priliku da upoznate i Vladana Škorića, predsednika dečije fudbalske asocijacije i osnivača "minimax" lige. Milan Jovanović, trener FK Olimpik sa još petoro dece napuniće studio sportskim duhom.

Ljubitelji akcionih filmova imaće prilike da čuju kako se stvari dešavaju na samom snimanju ekstremnih scena uz dvostrukog svetskog prvaka, bivšeg kaskadera, Zorana Vranova.

Ne propustite zabavu samo na Happy televiziji - subota u 13.00!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar