33°C

Beograd

Photo: Happy TV

Izvor: Happy BSC

VIKEND REZERVISAN ZA ZABAVU! Ne propustite u nedelju "PRELO U NAŠEM SOKAKU" (13.00 Happy TV)

I ovog vikenda budite uz omiljenu emisiju "Prelo u našem sokaku"! U nedelju  u 13.00 u vašoj omiljenoj emisiji, pored neodoljivog voditeljskog para, Irene Jovanović i Ere Ojdanića, dočekaće vas i spoj tradicije i modernog uz dobru muziku.

Uplovite u nezaboravno nedeljno popodne uz orkestar pod upravom Ivana Makevića, kao i uz KUD Sinđelić iz Svilajnca.

Uživajte uz numere Vere Matović, Đorđa Krstivojevića, Stojanke Pešić...

Omiljeni voditeljski par odvešće nas do rodne kuće Stevana Sinđelića, zatim u Prirodnjački centar sa direktorkom Danijelom Čuknić, a tu su i upoznavanja sa starim zanatima sa Jasminom Panić.

Pored toga, upoznajmo i Resavsku Svetu Goru, manastire i manifestacije sa direktorkom Centra za kulturu Jelenom Dimitrijević, a tu smo i da naučimo nešto od poljoprivredno veterinarske škole sa Dejanom Milunovićem, i o borovnicama i mikrobilju sa Davidom Radovanovićem.

Uživaćete uz najukusnija jela sa kuvaricom Ivanom.

Stiže nam i glumac Mladen Miljković i još dvanaestoro dece njegove škole glume, takođe, predstaviće se i gimnastičarski klub sa Anom Vitorović Rajić - 5 devojčica pokazaće vežbe na bini.

Ne propustite još jednu zabavnu nedelju iu "Prelo u našem sokaku".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar