Izvor: Tanjug
21.12.2021 u 10:51
0

GRUPA „VAN GOGH“: Kultni hit „Mama“ u novom akustik spotu (VIDEO)

Rok bend „Van Gogh“ objavio je spot za akustik verziju pesme „Mama“ sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine, saopštili su producenti benda.

Spot za akustik verziju pesme „Mama“ najava je ekranizovanog akustik koncerta grupe „Van Gogh“ u kojem će publika uskoro imati prilike da uživa na You tube kanalu benda kao najava predstojeće naše koncertne sezone“ poručio je frontmen benda Zvonimir Ðukić Ðule.

Da hit ne odoleva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu „MAMA“ (sa albuma STRAST iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019.godine.

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mestu, ponovo uživo čuju bend.

– Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava – ističe Ðukić.

Na koncertu su podsetimo u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: „Viline vode“, „Mama“, „Za godine tvoje“, „Opasan ples“, „Tanka nit“, „Klatno“, „Nešto vuče me dole“, „Da li zna“, „Kolo“, „Anđele moj brate“, i mnoge druge.

Akustik spot za pesmu „Mama“ samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom You Tube kanalu grupe Van Gogh.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama „Za suze nema vremena“ i „Više te ne volim ko pre“ kao i spotova za pesme „Možda baš sad“, „Gotovo je sve“ i „Emotivno miniran“ u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma „More bez obala“.

Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona.

Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu „Zrno čarolije“ Zvonimira Ðukića Ðuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter