24°C

Beograd

Photo: HAPPY BSC

Izvor: ALO

NOVI MUZIČKI FESTIVAL “НАШЕ МОРЕ – НАШЕ СКАЛЕ": Biće održan krajem juna 2022. godine u Herceg Novom!

Najbolje očekuju vredne nagrade!

Organizator festivala raspisuje konkurs za izbor kompozicija sa kojima će se autori i izvođači predstaviti. 

- Kompozicije koje se šalju na konkurs ne smeju biti ranije izvođene, niti objavljene, a maksimalno trajanje je do 3.30 minuta.

- Krajnji rok za prijavljivanje kompozicija je 01.05.2022. godine.

- Selekciona komisija festivala sve podnosioce prijava informisaće da li je njihova kompozicija prihvaćena, najkasnije do 10.05.2022. godine.

- Podnosioci prijava su dužni da aranžirane kompozicije organizatoru pošalju do 10.06.2022. godine.

- Post produkciju svih primljenih kompozicija (snimanje nastupa i pripremu materijala za kasnija emitovanja, ili korišćenje u bilo koje dogovorene svrhe) realizuje organizator festivala koji podnosiocima prijava odabranih kompozicija garantuje učešće u jednoj od večeri festivala, direktan tv i radio prenos i predstavljanje na pres konferenciji festivala.

- Slanjem kompozicija na konkurs, autori i izvođači, na organizatore festivala “НАШЕ МОРЕ –НАШЕ СКАЛЕ“, prenose pravo da sve kompozicije, bez dodatnih saglasnosti, mogu ustupati trećim licima na korišćenje, eventualno štampanje na nosačima zvuka i slike, ili zbog bilo kog tipa dalje distribucije.

- Za najbolje kompozicije organizator će obezbediti vredne nagrade i festivalska priznanja.

- Pravo učešća na konkursu imaju podnosioci prijava iz celog sveta. - Kompozicije slati na e-mail adresu: konkurs@nasemore.me u mp3 formatu u demo verziji.

- Uz kompoziciju je potrebno priložiti biografiju i 2 fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Organizator festivala

ADRIA - JADRAN MEDIJSKA GRUPA

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar