Izvor: Tanjug
26.01.2022 u 13:36
0

Pop zvezde Kristina Agilera i Maluma objavile nove singlove

Višestruka dobitnica nagrada „Gremi“, američka pop zvezda Kristina Agilera nedavno je objavila spot za pesmu „Santo“ u duetu sa popularnim pevačem Ozuna, dok je kolumbijski latino pop muzičar Maluma snimio novi hit „Cositas de la USA“, saopštila je diskografska kuća za ceo region “Menart”.

Spomenuta pesma „Santo“ je zapravo treći singl sa EP izdanja „La Fuerza“ kao Agilerine najnovije kolekcije španskih numera u proteklih 20 godina.

Svetska zvezda je sve pesme otpevala na španskom jeziku i još jednom dokazala da ima zaista neprikosnoveni glas, koji se u punoj snazi uklapa u strasne i urbane latino ritmove.

Na novom izdanju, Agilera je sarađivala i kreirala muziku sa većim brojem poznatih muzičara, gde spada i spomenuti pevač Ozuna.

Kolekcija od šest pesama na ovom mini izdanju ima veliki i poseban značaj za ovu muzičku pop ikonu, jer je inspirisana njenim korenima iz Ekvadora, koji su zaslužni za njenu ljubav prema muzici.

Album, odnosno EP sadrži jedinstvene numere ispunjene najboljim latino zvukovima u njihovoj različitosti.

– Kada moji obožavaoci slušaju ove pesme, želim da se osećaju osnaženo i slobodno. Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osećanja, senzualnosti i energija, ali u osnovi u prvi plan stavljam to da moje pesme izazivaju osnaživanje – istakla je Agilera, prenose svetski mediji. 

Režiju veoma atraktivnog i senzualnog spota “Santo”, koji nastavlja niz video klipova sa novog EP izdanja za pesme „Pa Mis Mućaćas“ i „Somos Nada“, potpisuje autor Nuno i sniman je u Las Vegasu.

Velika zvezda latino popa Maluma, ovu godinu otvara novim singlom „Cositas de la USA“, čiji naslov aludira na poklone koje stanovnici SAD nose svojim voljenima kada odlaze u posetu rodnom kraju.

Reditelj živopisnog spota, snimljenog u kolumbijskom gradu Medelin, je Harold Jimenez.

Maluma trenutno priprema spektakl koncert „Medallo en el Mapa“, koji će održati 30. aprila na čuvenom medelinskom fudbalskom stadionu “Estadio Atanasio Girardot”.

Kolumbijski muzičar je tokom 2021. bio jako vredan u snimanju spotova, jer je realizovao zaista ogroman broj, a tokom pandemije je izbacio dva video klipa sa Dženifer Lopez – „Pa ti“ i „Lonely“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter