0°C

Beograd

ČUDO U SRBIJI: Narandžaste kugle haraju POMORAVLJEM!

Iako su mnogi filozofi, teolozi i naučnici pokušali da odgovore napitanje da li smo sami u kosmosu, niko sa sigurnošću ne može dapotvrdi da osim ljudskih bića u beskrajnom prostoru koji nas okružujene postoje i druge civilizacije, neki drugačiji oblici života. Kako bihprikupio dokaze da su vanzemaljci među nama, pričao sam sa mnogimakoji su videli neobične letelice. Najzanimljivija je priča majke i kćerkekoje su u blizini Prevešta videle kako iz zemlje, pod kosim uglomizleću tri narandžaste kugle, za kojima su s istog mesta poletele još tri, apotom još tri kugle.

Ovako priča ufolog iz Rekovca Bernard Ljubas i podseća da je prekretnica u pokušaju čovečanstva da pobegne odnepodnošljive kosmičke usamljenosti 1947. godina kada je, putujući privatnim avionom, američki biznismen video”leteće tanjire”.

- Dok sam jedne junske večeri bio kod svoje vikendice nadomak Rekovca, pažnju mi je privukla intezivna narandžastasvetlost. Dvadesetak minuta je svetlela iznad Jagodine, a onda se, kao što se i pojavila, iznenada ugasila. Sutradan su mineki dečaci ispričali da su nad Rekovcem videli veliku narandžastu loptu koja je munjevito odletela ka Jagodini - veli Ljubas.

On dodaje da je 6. aprila ove godine Jagodini nadleteo još jedan NLO, koga je, slikajući mobilnim telefonom nešto sasvim drugo, “uhvatila” Željana Jevtić, koja je sa ocem i bratom putovala kolima. Kada je kod kuće ocu pokazala fotografiju, on je odmah pozvao Ljubasa, koji je nakon pažljivog i detaljnog studiranja zaključio da je Jagodinu preleteo neidentifikovani objekat, među ufolozima poznat kao NLO u obliku cigarete.

- Ti cilindrični objekti su mnogo puta viđeni i snimljeni širom sveta. Njihova dužina neretko prelazi 30 metara, a zabeleženi su i slučajevi u kojima je njihova dužina premašivala 100 metara. To su, uglavnom, matični brodovi iz kojih ponekad izleću manje letilice - kaže Ljubas i dodaje da je 22. aprila u blizini Rekovca Milica Ilić iz Cikota fotografisala diskoliki objekat, koji u trenutku snimanja nije videla golim okom.

Pošto se, prema njegovim rečima, dokazi o posetiocima iz svemira svakodnevno gomilaju, ostaje nam samo da pažljivo posmatramo nebo i nadamo se da ćemo i mi ugledati nešto što ne potiče sa Zemlje i tako shvatimo da ipak nismo sami u celokupnom stvaranju.

Dokaz

Ljubas kaže da je neobičnu letelicu video 4. aprila 1990. godine dok je sa prijateljima sedeo u Velikoj Kruševici. Mesec dana kasnije u časopisu “Arka” pročitao je članak prenet iz engleskog „Dnevnog telegrafa“, u kome se govori da je Lujza, pilot engleskog aviona, leteći iznad Srbije, baš tog dana, posmatrala leteće kugle. Ona je kontroli leta u Beogradu javila da vidi tri svetleće kugle, koje lete iznad planine Rtanj i jednu koja leti za avionom.

- Nešto kasnije video sam i snimak iz Rusije sa svetlećim kuglama, napravljenog istog datuma. Tačnije, video sam veliki leteći tanjir koji leti u obliku cigarete i iz koga izleću narandžaste kugle - tvrdi Ljubas.

Treceoko.
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar