-4°C

Beograd

VODILA LJUBAV SA DUHOM: Seks je bio za pamćenje!

Kad je Sian Džejmson raskinula sa dečkom s kojim je bila tri godine u vezi, odlučila je da se iz Londona preseli u kolibu u Aberistvitu, u Velsu. Bivši vlasnik kolibe ostavio je mnogo knjiga i slika, a posebno joj se svidela jedna slika iz 1820. na kojoj je bio prikazan mladi muškarac.

Ubrzo je počela da sanja erotske snove, a tvrdi da se jednog jutra probudila pokraj muškarca sa slike.

- Prvo sam mislila da sanjam, a onda sam osetila njegove ruke na sebi. Vodili smo ljubav i on je bio vrlo nežan. Tokom seksa doznala sam mnoge stvari o njemu, na primer da se zove Robert i da je živeo pre sto godina. Nismo razgovarali nego smo komunicirali telepatski, a čak i kad je legao na mene nisam osećala skoro nikakvu težinu. Bilo je čudno, ali seks je bio odličan - rekla je ona za Wales Online.

Priznala je da se u prvi mah pitala je li se to zaista dogodilo, no on je počeo redovno da se pojavljuje. Kad bi bili gotovi, izašao bi iz prostorije, a njegovi su koraci bili nečujni. Sian tvrdi da je pokušala da ga prati, ali da bi nestao čim bi izašao. Trenutno je u vezi sa živim muškarcem koji je upoznat s njenim iskustvom, no smatra da se radi o snovima.

- Kad sam mu prvi put rekla za Roberta, bilo mu je smešno. On misli da sam sanjala, ali ja znam da je bilo stvarno. S njim sam imala najbolji seks u životu - tvrdi Sian.

Psihoterapeutkinja Tina Radzisevic to objašnjava kao halucinaciju koja bi se dogodila pre nego što bi Sian zaspala ili prilikom buđenja.

- Takve halucinacije se mogu činiti prilično stvarnima i neretko se događaju mladim ženama, pogotovo ako uzimaju neke lekove. Ako je osoba izložena stresu, teskobi ili je depresivna, biće podložnija takvim halucinacijama - rekla je ona.

srbijadanas.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar