12°C

Beograd

IMATE SAMSUNG TELEFON? Pazite da vam ne EKSPLODIRA tokom punjenja!

Samsung planira da najavi globalni opoziv Galaxy Note 7 telefona, piše južnokorejska agencija Yonhap Taj drastični potez kompanije bio bi direktna posledica istrage izveštaja prema kojima baterija Note 7 može da eksplodira tokom punjenja, a Samsung bi opoziv mogao da objavi već početkom sledeće nedelje. Inače, južnokorejska kompanija već je obustavila isporuku uređaja, dok ne završi istragu vezanu za navode o eksplodiranju baterija. Prema pisanju Yonhap agencije, Samsung trenutno pregovara sa mobilnim operatorima koji su već lansirali Note 7, poput Verizon Wireless.

- Rezultati istrage i relevantne kontramere biće javne ovog vikenda ili početkom sledeće sedmice - rekao je jedan zaposleni iz kompanije koji nije želeo da bude imenovan.

On je rekao za Yonhap da problem sa baterijom pogađa manje od 0,1 procenat Note 7 uređaja, ali je očigledno da kompanija nije spremna da rizikuje.

Predstavnici Samsunga od kojih je sajt Verge tražio komentar na ove navode, nisu potvrdili, ali ni porekli mogućnost opoziva.

- Sprovodimo detaljnu istragu. Rezultate ćemo podeliti sa javnošću u najkraćem roku. Samsung je u potpunosti posvećen pružanju najvišeg kvaliteta proizvoda svojim kupcima - saopšteno je iz kompanije.

Večernje novosti
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar